Какви ще са лидерските битки за на 14-ти ноември, според

...
Какви ще са лидерските битки за на 14-ти ноември, според
Коментари Харесай

ГОРЕЩА ТЕМА: Ето кои са лидерските битки на парламентарните избори на 14 ноември

Какви ще са лидерските борби за на 14-ти ноември, съгласно листите на партиите, които са оповестени до този миг? Лидерът на ГЕРБ - Бойко Борисов ще е лидер в 25-и МИР София-град и МИР Пловдив-град.

В 25-ти МИР социалистите издигат Корнелия Нинова, а в Пловдив-град лидер е Кристиан Вигенин.

В София-град и в Пловдив-град „ Демократична България “ се чака да повдигнат за лидер своя съпредседател Христо Иванов, предава Би Ти Ви.

Друг представител от управлението на „ Демократична България “ - Ивайло Мирчев, се чака да бъде лидер в Бургас.
свързани новини8306преди 8 часа9578преди 3 часа
„ Продължаваме промяната “ още не са оповестили публично своите водачи. Очаква се Кирил Петков да е лидер в 25 МИР София-град, а Асен Василев в МИР Хасково. За да се записва Петков като народен представител, до вторник би трябвало да излезе решението на Конституционния съд по проблема с канадското му поданство.

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов няма да е претендент за народен представител в новия парламент. Тошко Йорданов ще е лидер в Пловдив-град и Пловдив-област, Ива Митева - 24 МИР София и в Разград. А в 25 МИР - Андрей Михайлов. Мика Зайкова ще е в Смолян.

Движение за права и свободи не са оповестили водачите си. Очаква се Мустафа Карадайъ да е лидер в Кърджали, а Делян Пеевски към този момент е повдигнат за лидер в МИР Велико Търново и в Благоевград.
свързани новини84247преди 10 часа
Партиите имат период за регистрация на листите с кандидат-депутатите в ЦИК до 17 ч. във вторник.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР