Какви са рисковете от употребата на райски газ и пълната

...
Какви са рисковете от употребата на райски газ и пълната
Коментари Харесай

8 момичета дишат райски газ: Какви са рисковете?

Какви са рисковете от използването на божествен газ и цялостната му възбрана ще пресече ли неговото потребление от подрастващите? Тази тематика разясниха в студиото на „ Тази заран “ психологът Иван Игов и анестезиологът доктор Иван Колчаков.

Подов за подновяването на диалога стана клип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин осем девойки дишат божествен газ в центъра на Русе. Това става дни откакто страната публично забрани потреблението му. По случая е сезирана прокуратурата, формирана е и кореспонденция.

Още в първия уебсайт, продавачът ни уговаря среща

„ Още през вчерашния ден стартира взаимната инспекция сред РЗИ и ОДМВР-Русе, като от регионалната прокуратура ни е даден 10-дневен период. След приключването на този период, резултатите от инспекцията ще бъдат изпратени до прокуратурата “, сподели доктор Павлина Симеонова от РЗИ-Русе пред кореспондента на bTV Мариана Трифонова.

Снимка: bTV

Д-р Симеонова добави, че занапред ще се открива лицето, от което девойките са закупили райския газ. Към момента се открива самоличността на малолетните деца.

Употребата му ще се позволява като добавка за приготвянето на храни

„ За първото 6-месечие на тази година са направени 354 инспекции по член 54, който е за продажба на алкохол. Направени са и 462 инспекции са направени по член 54а за продажба на божествен газ. Към актуалният миг има потвърдено нарушаване в едно нощно заведение. Там се е продавал божествен газ “, сподели още доктор Симеонова.

„ Първата ми работа през вчерашния ден беше да ревизира дали мога да си купя божествен газ. Успях да си купя от един уебсайт. Купих си към 50 капсули дружно с балоните. Аз си взех с усет на ягода, само че имаше и други усети. Пишеше, че това е за хранителни потребности, въпреки да не разбрах, за какво се продават с балони “, разяснява тематиката в студиото на „ Тази заран “ психологът Иван Игов.

На прага на лятото нощните заведения търсят хора за позицията „ продавач на балони “

Той е безапелационен, че ние още веднъж имаме закони, които не се съблюдават, тъй като липсва контрола. Според него първото нещо, което е трябвало да се направи, е да се спре онлайн продажбата на божествен газ. Това обаче не е направено.

„ Райският газ е опиат, само че има разлика сред него и останалите опиати. Тъй като това вещество от дълго време се употребява от промишлеността и то не може да бъде неразрешено императивно. Това е и методът да бъде пробивана възбраната за лимитираното му потребление като опиат от хората “, доктор Иван Колчаков от болница „ Софиямед “.

То е открито припаднало в дискотека в Пловдив от родителите си

„ Това, което се случи с моя наследник е неприятно, само че не приключи съдбовно. Той е добре. Станалото с него не е частен случай. Всичко това обаче е доста рисково. Дори експертите не са осведомени с комбинацията от алкохол и газ. Аз изчетох ужасно доста нещо по тематиката “, описа и майката на момче, което припадна след използването на коктейл от алкохол и божествен газ.

Снимка: bTV

Елица Йорданова показа също по този начин, че синът ѝ е консумирал алкохол и божествен газ в дискотека в Правец, където няма никакви ограничавания за малолетни лица. Според нея това продължава. Към делото, заведено от нея, няма открити виновници.

Вижте във видеото какви са последствията от използването на божествен газ

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР