Какви са плановете на Ваня и Евгения Джаферович за следващите

...
Какви са плановете на Ваня и Евгения Джаферович за следващите
Коментари Харесай

Ваня Джаферович отново в Сървайвър, но в друга роля

Какви са проектите на Ваня и Евгения Джаферович за идващите месеци разказва Зейнеб Маджурова в новата си графа по БТВ.

Преди няколко месеца Ваня Джаферович и Владо Карамазов споделиха фотография, на която са на някакво доста екзотично място, което накара феновете им да мислят, че се приготвя ново издание на " Сървайвър “, а Ваня Джаферович още веднъж ще взе участие.

Сега някогашният футболист разкри, че фактически се приготвя за нов " Сървайвър “, само че той няма да взе участие, а ще е част от екипа. Джаферович даде обещание, че феновете ще станат очевидци на нещо невиждано.

Ваня и Евгения са участници от предходните броеве на " Сървайвър “. Красавицата беше първа още през 2008 година По-късно Ваня, който не е обожател на риалити форматите, се е пошегувал, че в случай че има " Сървайвър “ в България, ще се запише и ще завоюва. Това фактически се случва през 2014 година

Днес Ваня Джаферович продължава да не е обожател на риалити предаванията като цяло, само че счита, че " Сървайвър “ е най-великата телевизионна игра, създавана в миналото.

Преди всичко семейство Джаферович се приготвя за Коледа. Пожелават си на първо място здраве. Малкият им наследник желае доста бобнони, а щерка им - повече да не се постанова да учи онлайн, тъй като признваа, че от време на време ѝ е по-трудно да схваща материала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР