Какви са особеностите на това да работиш в женски колектив?

...
Какви са особеностите на това да работиш в женски колектив?
Коментари Харесай

Особеностите на работата в женски колектив

 40 дни-40 нощи-филм

Какви са особеностите на това да работиш в женски колектив? Ще разберем от един мъж, който изпитал (не)щастието да има за сътрудници единствено дами:

Първа седмица на работа

Направо отлично! Попаднах си на мястото – осем дами в офиса, за всеки усет! Колко е хубаво да се работи с дами – чисто, уютно, цветенца-кактуси! На обяд се яде домашна храна – берекет!

Погледнеш надясно – нечие дупе, погледнеш наляво – крайници, а тъкмо до мен стоят такива гърди! Всеки си прави работата безшумно, работните въпроси се разискват с шептене, никой не псува и не вика. Очи се стрелкат, чорапогащници проблясват. Е, момчета, аз съм в парадайса!

Един месец на работа

Гърдите до мен се оказаха омъжени, най-красивите крайници в офиса са лесбийски. А като цяло – нищо! Работя в три направления – вдовицата на възраст до прозореца, младата стажантка до вратата, а и от гърдите до мен не съм се отказал (ако има даже един късмет, би трябвало да го употребявам!)

Вдовицата ми носи обяд, стажантката ме кара до метрото, гърдите ме въодушевяват. Вчера описах на девойките замърсен анекдот, изчервиха се, само че се похихикаха – естествени дами! Обичат да потайничат – съберат се на нечий компютър и си шушукат, отида ли – се разбягват. Забавни са!

Три месеца на работа

Гърдите бяха уволнени, стажантката отпадна, вдовицата се реалокира на нов обект. Храненето, разкрасяването и шептенето престана – към този момент разискват дамските си превръзки на глас: майко блага, какви неща чух!

Сега тече мастер-клас на тематика „ женския оргазъм за лаици “ – получавам информация от първа ръка: научих се да разграничавам имитирането на оргазъм от същинския. Ех, внезапно въпреки всичко ми провървя и може да се стигне до процедура?

Ходя  за сладки за кафето, нося тежките папки, местя столовете и масите. В общи линии се търпи, само че може би в случай че имаше още един мъж тук, щеше да бъде по-весело.

Половин година на работа

Знам всичко. Ежедневните дамски превръзки са нездравословни, при бременност постоянно ти се пишка, тампонът би трябвало да се сменя на четири часа, при месечен цикъл се пие но-шпа, сутиенът и прашките би трябвало да бъдат в един цвят, лакът на ръцете и ноктите – също.

Лореал и Буржуа стават, Гарние е отпадък, мъжете са козли, Джордж Клуни е сладурче, от презервативите се протъркваш, „ Бедната Настя “ е сериал, а не нереална мадама-неудачница.

Мацките постоянно се карат между тях, само че в последна сметка постоянно го отнасям аз – при първи признаци на скандал сядам на стола си и мимикрирам под клавиатурата. Братле, какъв брой ми е мъчно с тях – желае ми се да бяха взели още един естествен мъж!!!

Седем месеца на работа

Какво може да бъде по-ужасно от Постановление на Министерски съвет и 8 март? Само Постановление на Министерски съвет на осем дами в една стая точно на осми март. Аз мълча. Аз съм транспарантен. Мен ме няма, това е заблуда. Главното е да не шавам – че да не получа удар с перфоратора по главата.

Купих им торта, а всички в офиса са на диета – доста неудобно. По дяволите, момчета, аз съм в пъкъла!

Една година на работа

Вчера назначиха шеф на отдела. Днес към този момент е взел на работа една с огромни гърди и една с крайници, изхвърли всички кактуси и перфоратори.

Отново започнаха да го хранят, да мълчат и да се усмихват. Гърдите постави тъкмо до себе си. Все отново има някакво наслаждение в работата в женски колектив, мъже, подсигурявам!!!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР