Какви са опциите, които стоят пред властта – развод или

...
Какви са опциите, които стоят пред властта – развод или
Коментари Харесай

Райчев: Възможно е Борисов да поиска Николай Денков да остане премиер до края на кабинета

Какви са вариантите, които стоят пред властта – бракоразвод или дълго взаимно ръководство? Темата в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS разяснява социологът Андрей Райчев.

Според него българското държавно управление е геополитически, а не вътрешнополитически стимулирано. По думите смисълът му е да обезпечи непоклатимост, която НАТО и Европейски Съюз желаят от страната ни.

 

„ Кабинетът е мразен и от единия електорат, и от другия. Той е в някакъв смисъл извращение и е краткотраен ”, уточни социологът.

 

„ Движение за права и свободи действително взе участие в ръководството ”, счита Андрей Райчев и уточни, че след Нова година се чака Делян Пеевски да застане отпред на групировката.

 

Той е безапелационен, че поляризацията във връзка с политиката у нас сега е измислена, тъй че опълчването сред партиите е изкуствено. Според Райчев ГЕРБ-СДС заплаща по-малка цена от ПП-ДБ за „ сглобката ” посред им. По думите на социолога не е изключено водачът на ГЕРБ Бойко Борисов да пожелае Николай Денков да остане министър председател до края на кабинета, тъй като „ за какво му е да взима отговорност за нещо, което се проваля ”.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР