Какви първобитни хора живеят край нас! Просто невероятно. Сметище от изхвърлени

...
Какви първобитни хора живеят край нас! Просто невероятно.
Сметище от изхвърлени
Коментари Харесай

Страшна смрад в Пловдивско, откриха сметище от кожи СНИМКИ

Какви първобитни хора живеят край нас! Просто необикновено.

Сметище от изхвърлени край шосето до първомайското село Бяла река неотдавна одрани кожи от мъртви животни потресе с миризмата и типа си преминаващи водачи и техните спътници.

„ Спряхме, тъй като на 2-годишното ми дете му се ходеше до тоалетна, а gps-а не сподели наоколо да има бензиностанция, с цел да употребяваме тоалетна. Още при слизането от колата ни удари адска миризма “, сподели за Агенция Монитор пловдивчанин.



По думите му мястото на противозаконното бунище е на границата сред пловдивска и хасковска област. „ Разходих се, с цел да видя от кое място идва тази неприятна миризма и зад храстите се натъкнах на една от най-неприятните гледки – купища кървави кожи от одрани животни “, сподели подателят на сигнала.

По думите му това да се хвърлят скотски боклуци край претрупан път е освен неприемливо от морална позиция, само че е и рисково. „ Както идват жегите, ще лумне някоя болест, та ще се чудим отново от кое място ни е пристигнало. Нека способените органи да открият виновника за изхвърлените кожи, той да си понесе отговорността и мястото да бъде изчистено “, приканва заслужено пловдивчанинът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР