Какви пари взимат звездите-водещи на реалити формати в NOVA? Рекордьорът

...
Какви пари взимат звездите-водещи на реалити формати в NOVA? Рекордьорът
Коментари Харесай

Рачков рекордьор по заплата – прибира шестцифрена сума за „Капките“! Геро в пъти по-малко…: Какви пари взимат звездите-водещи?

Какви пари взимат звездите-водещи на реалити формати в NOVA? Рекордьорът е Димитър Рачков! Въпреки, че той непрекъснато се майтапи, че продуцентът Маги Халваджиян не му заплаща в „ Капките “, истината е напълно друга. Въпреки „ мрънкането му “ в народен ефир комикът прибира колосална сума като водещ на имитаторското шоу. По информация на „ България Днес “ Рачков печели по 20 бона на епизод от „ Капките “.

Шоуто се излъчва 12 седмици, което значи, че комедиант №1 лапва общо 240 000 за целия сезон.

За разлика от него екранният му сътрудник Герасим Георгиев – Геро, се разписва против 4 пъти по-малка сума – 5 000 на лайв.

Нито един от водещите на риалити форматите у нас не получава толкоз огромна заплата, колкото Рачков. Въпреки че в конкурентната на NOVA – bTV, е различен огромен актьор – Краси Радков, той не може да се похвали с умопомрачителните доходи на сътрудника си.

Актьорът, който води в тандем „ Денсинг старс “ с Алекс Раева, взима 2 пъти по-малко от Рачков – 10 бона.

Наум Шопов – водещ на „ Ергенът “, пък се разписва против още по-скромна сума, издават осведомени.
Синът на добилия още повече известност Христо Шопов след свадите предходната седмица обаче 2 месеца тъне в разкош дружно със фамилията си. И това е една от аргументите да се навие да снима шоуто. А другата е, че по време на фотосите може да прави главното, от което печели – инфлуенсърство.

Какви пари взимат звездите-водещи?

В „ Един за различен “ заплати също не доближават до равнището на Рачков. Емо Чолаков и Мария Игнатова прибират по към 30 бона за два месеца фотоси.

 

Източник – България през днешния ден

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР