Какви ли не неща може да научим (още) за женската

...
Какви ли не неща може да научим (още) за женската
Коментари Харесай

Лекари умоляват жените: Никога не правете това с вагините си! 18+

Какви ли не неща може да научим (още) за женската вагина. Преди време от jenata.blitz.bg ви споделиха девет невероятни обстоятелството за женските полови органи, които може би не знаете.

Освен това се оказа, че интимните елементи на дамите се трансформират с годините , а за похлупак една гинеколожка шокира всички като сподели, че съществува и зимна вагина .

Но в този момент от jenata.blitz.bg попаднаха на различен много забавен, само че и в същото време рисков, подробност, които съществено може да повреди женския сексуален орган.

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, с цел да побъркаме колегата си (СНИМКИ 18+)

Както всички знаем има хора, които обичат да си играят с огъня – безусловно и преносно. Често пъти в любовната игра (и не само) се „ ползват “ разлини култове.

Един от тях е играта със свещи и поливането с восък. Температурните игри са известен метод да разнообразите половия си живот. И в случай че някои се лимитират да погалят тялото на половинката си с кубче лед, то други не се опасяват да си играят с огъня.



Ако обаче сте фен на това да чувствате разтопен восък или парафин в интимните си области, знайте, че не всички лекари ще одобрят това секс начинание.

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво усещат мъжете и дамите до момента в който го вършат (СНИМКИ 18+)

Американският докторШри Дута безусловно моли дамите да забрвят за това начинание и никой мъж да не прави това с половинката си

Капенето на восък върху чувствителни зони или даже във влагалището е много рисково и крие куп опасности.

Но какви са те ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР