Какви ли не методи за разширяване на обувките съществуват. Сигурно ...

Какви ли не методи за разширяване на обувките съществуват. Сигурно

Жена сложи сурови картофи в обувките си. Не е за вярване какво се случи след това!

Какви ли не способи за разширение на обувките съществуват. Сигурно сте чували за оня трик с вестниците, който се оказва много ефикасен . Торбичките с вода също вършат работа. Дали макар че сте чували за картофите и по какъв начин да ги употребявате , в случай че желаете да разширите обувките си?

В тази публикация ще ви разкажем точно за това извънредно приложение на кореноплодните зеленчуци.
Как с картофи да разтеглим обувките си?
Хората, които са наясно със зеленчука, знаят, че той съдържа влага и когато изсъхва тя остава в обувката. Именно влагата способства разширението на кожата, а благополучно с това и спомага за предотвратяването на лошите миризми. Това макар че важи само за тези обувки, които са направени от кожа.

От вас се изисква да вземете два или повече картофа, да ги обелите и нарежете на две равни половини или по-малки части , според от размера им. След това ги завийте във журнал и ги пъхнете в предната част от обувката, където са пръстите.
 С тези трикове краката ви ще са  постоянно  сухи през зимата и обувките ви ще са като нови С тези трикове краката ви ще са постоянно сухи през зимата и обувките ви ще са като нови
В дъждовно време обувките изискват специфична грижа, освен в случай че желаеме да ги запазим непокътнати за следващия сезон. Но и в случай че желаеме да...

Специфичното при този трик е, че той оказва помощ единствено за разширението на предната част на обувката.Оставете по този начин за една нощ и сутринта премахнете увитите във журнал картофи. Те ще са изсъхнали, а обувките ще са разширени, тъй че да ви е удобно да пъхнете крайници си в тях.

Опитайте следващия път, в случай че изпитвате дискомфорт, до момента в който разхождате новия си чифт. Много евентуално е да си спестите посещаване при обущар. Надяваме се да сме ви били потребни и с наша помощ да премахнете неприятното чувство в пръстите, породено от притискането на обувките.

Източник: actualno.com