Какви ли не детайли изплуват постоянно около британското кралско семейство.

...
Какви ли не детайли изплуват постоянно около британското кралско семейство.
Коментари Харесай

Шокираща СНИМКА разкри истината за Меган и Кейт Мидълтън

Какви ли не елементи изплуват непрекъснато към английското кралско семейство. В последните дни обаче медийното внимание бе приковано от събитията към Меган Маркъл, принц Хари и синът им Арчи.

Миналата събота, 6 юли, синът на принц Хари и Меган публично бе въведен в християнската религия. Какво тъкмо се е случило на кръщенето, можем единствено да допускаме, тъй като то не бе налично за необятната аудитория.

Все отново от Бъкингамския замък разпространиха две фотоси.

Но и единствено двата фотоса, които херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха в обществените мрежи, дават задоволителна основа за мнения.

А общият фамилен кадър, в центъра на който е Арчи, насочва вниманието ни най-много към принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Оказа се, че точно тази фотография издаде какво ужасно нещо се случва в английското кралско семейство.

За мотива херцогинята избра розова рокля Stella McCartney. Тя уважи Даяна, носейки същите обеци, които и Спенсър - на кръщенето на принц Хари през 1984 година.

И до момента в който към тоалета на Мидълтън - предстоящо, никой няма забележки, то позата на тялото на фотографията провокира редица мнения.

Според специалисти по езика на тялото, Кейт е подготвена всеки миг да стане и да си тръгне, и евентуално единствено положителните маниери не й разрешават да го направи.

Съпругата на принц Уилям наподобява желае да бъде настрана от протичащото се и като че ли сред нея и Меган, която седи от лявата й страна, има известно напрежение.

За разлика от Кейт, Камила Паркър, която седи в другия завършек на фотографията, наподобява спокойна и щастлива, създавайки цялостен контрастност с позата на Мидълтън, излъчваща стеснение от обстановката.

Усмивките и на херцога, и на херцогинята на Кеймбридж са някак престорени, принудително, а не от откровена наслада поради фамилния празник. Изражението на Уилям провокира неразбиране в потребителите на обществените мрежи, които заключват, че раздорът сред двете млади кралски фамилии е реалност, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР