Какви данъци е плащал стопанинът на Белия дом? Разследване на

...
Какви данъци е плащал стопанинът на Белия дом? Разследване на
Коментари Харесай

Сред удобствата на лукса: Какво показват данъчните декларации на Тръмп?

Какви налози е плащал стопанинът на Белия дом? Разследване на авторитетния вестник демонстрира, че Доналд федерални такси върху приходите си през 2016 година Знаете, това е годината, в която милиардерът завоюва изборите за президент на Съединени американски щати. 
Екип на изданието е получил информация за данъчни заявления на Тръмп и негови компании. Документите обгръщат повече от две десетилетия. The New York Times напомня, че " Тръмп от дълго време отхвърля да разгласява тази информация, което го прави първият президент от доста години насам, който крие съществени детайлности за своите финанси. Неговият отвод направи данъчните му заявления измежду най-търсените документи напоследък ". Става ясно, че Доналд Тръмп въобще не е плащал налози върху приходите през 10 от предходните 15 години, защото е заявил, че е изгубил доста повече пари, в сравнение с е спечелил.
Последва светкавична реакция след появяването на следствието. Доналд Тръмп свика конференция в Белия дом, на която отхвърли изказванията на вестника.  " Това са изцяло подправени вести, измислени, подправени ", съобщи Тръмп пред публицисти.


> Службата за вътрешни приходи прави одит на, която съгласно следствието е мощно редуцирана. Става дума за сумата от 72,9 милиона $.
> Много от компаниите, които са свързани с президента, в това число голф игрищата, оповестяват за загуба на огромни суми пари - загуби, които са помогнали на Тръмп да понижи налозите си към хазната;
>, че финансовият напън върху Тръмп се усилва, защото в скоро време следва дължимост на стотици милиони долари, които той персонално подсигурява.
> Дори до момента в който заявява загуби, Доналд Тръмп е съумял да се наслаждения на обилен метод на живот, като е взел данъчни облекчения за това, което множеството хора биха помислили за персонални разноски: в това число такива, свързани с разходи по резиденции, самолети и заделени 70 000 $ за прически пред медиите.
> Дъщерята на президента, Иванка Тръмп, до момента в който работи за бизнесите на татко си, наподобява, е получавала „ консултантски такси “, които също са помогнали за понижаване на данъчните сметки на фамилията, излиза наяве още от следствието.
> Вестникът написа, че като президент, Тръмп е получил повече пари от задгранични източници и американски групи по ползи, в сравнение с е било известно до момента. Не се разкриват обаче никакви неотчетени преди този момент връзки с Русия.

" Данъчните заявления, които Тръмп от дълго време се бори да резервира в загадка, описват история, радикално друга от тази, която е показал пред американската общност. Докладите му до данъчните управляващи изобразяват предприемач, който взима стотици милиони долари годишно, само че натрупва хронични загуби, които той нападателно употребява, с цел да избегне заплащането на данъците ", разяснява в следствието си вестникът.
" Сега, с възходящите за Тръмп финансови провокации, документите демонстрират, че той от ден на ден зависи от правенето на пари от бизнеси, които го слагат постоянно в директен спор на ползи с работата му като президент ", отбелязва още The New York Times.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР