Какви аксесоари носят този сезон скандинавските стрийт стайл икони? Скандинавските момичета

...
Какви аксесоари носят този сезон скандинавските стрийт стайл икони?
Скандинавските момичета
Коментари Харесай

От перлите до чорапите: Аксесоари по скандинавски

Какви аксесоари носят този сезон скандинавските стрийт стайл икони?

Скандинавските девойки са постоянно готини, тъй като имат нюх към практичното, само че в никакъв случай не са скучни. Те просто знаят по какъв начин да прибавят съвършената фешън фалшификация към всеки аутфит.

Скандинавските девойки носят перли

Перли с пуловер, перли с маратонки… Тяхната версия на перлените бижута не е в жанр Одри Хепбърн и не се приближава толкоз до класиката. Техните перлени бижута съчетават в едно разкош и чудатост и постоянно са в необикновени форми, с по-странен дизайн, с по-груб обков.

 От перлите до чорапите: Аксесоари по скандинавски

Използват аксесоари за коса

Готини фиби, които наподобяват на брошки – с подобен аксесоар няма по какъв начин да изглеждате като жена, на която й е все едно по какъв начин наподобява. Акцентът е приветлив, скромен, само че доста гръмък. Нашият съвет е да комбинирате забавните фиби с прибрана и пригладена прическа за по-елегантно лъчение.

Носят солидни златни бижута

Нещата тук стоят като с перлите – огромните златни бижута се комбинират с маратонки, оувърсайз палта и пуловери и резултатът е доста изискан и доста съвременен. Успехът значително се крие в това бижутата да са оптимално истински и с забавни форми и елементи. Обикновени златни халки? В момента те нямат никакъв късмет.

 От перлите до чорапите: Аксесоари по скандинавски

Чорапи!

Чорапите са cool и точ.ка.по.въп.ро.са. Колкото по-ярки, с шантави принтове или с огромни лога, толкоз по-добре. А най-добре е когато са комбинирани с “грозни маратонки ”. Дори и да не ви харесват доста, плюсът, че топлят е неоспорим. Предупредихме ви за скандинавската деловитост!

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР