Каквато майката, такава и дъщерята. Преди дни Дженифър Лопес разкри

...
Каквато майката, такава и дъщерята. Преди дни Дженифър Лопес разкри
Коментари Харесай

Звездата в новия клип на Джей Ло е 10-годишната й дъщеря

Каквато майката, такава и дъщерята. Преди дни Дженифър Лопес разкри клипа на " Limitless ", новата й ария от истинската лента на кино лентата " Second Act ". За нейния облик като малко момиче, изненадващо 49-годишната звезда избра да се довери на личната си щерка Ема. Десетгодишното момиче и брат й Макс са от брака на Дженифър с артиста Марк Антъни.

Изборът е натурален и звучи разумно, изключително когато се видят фотосите на момичето. Въпреки невръстната си възраст, момичето се усеща добре пред камерата, пее, танцува и извършва ролята като същински експерт. Облечени еднообразно, майка и щерка обезсмъртяват своята наслада от взаимната работа пред камерата.

Джей Ло е доста горда.

Дженифър Лопес, която за първи път прави лично музикално видео, реши да се обърне към щерка си по съвет на фамилията си. Разколебана първоначално, певицата се съгласи да опита. И изобщо не съжалява. " Тя беше невероятна, бях толкоз горда, " сподели тя в изявление за Джими Фалън. " Забравих, че осъществявам първия си клип, всичко се върти към нея. Когато гледате видеоклипа, това е толкоз вълнуващо, което тя прави за дамите. Това приказва за опцията да бъдеш безграничен, да имаш право на втори късмет. Това е красиво обръщение и беше ужасно да го споделя с нея ”, споделя звездата, с наслада, че е дала късмет на щерка си. Дали дребната Ема ще тръгне по стъпките на майка си? Остава да забележим. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР