Каквато и длъжност да съм заемал, не съм позволявал да

...
Каквато и длъжност да съм заемал, не съм позволявал да
Коментари Харесай

Румен Петков обясни към какво трябва да се стреми АБВ в политическото си развитие

Каквато и служба да съм заемал, не съм разрешавал да бъде политически експлоатирана. Това съобщи водачът на АБВ и някогашен вътрешен министър Румен Петков.
Петков повтори, че „ когато човек няма корсет за публичните настроения ”, това не е добре. И посочи пред Нова телевизия, че след 15 години на високо равнище в политиката, той не трябва и не се кандидатира за обществен пост.
 АБВ осъди шефа на АЕЦ Козлодуй АБВ осъди шефа на АЕЦ " Козлодуй "
" Осъдихме изпълнителния шеф на АЕЦ Козлодуй против отхвърли му да ни даде информация по Закона за достъп до социална информац...
По думите му, АБВ следва да се ориентира в политическото си държание към партньорство за политики. Той даде за образец енергетиката.
Що се отнася до Георги Първанов и реакцията му към номинацията на Атанас Мангъров за народен представител от АБВ, Петков сподели, че фактически той не реагирал добре на Мангъров, само че партията реагирала добре. „ Има и друго мнение – да затворим всичко, включително и Борисов, само че дано първо минем през съда ”, сподели Петков. Лидерът на АБВ акцентира, че Мангъров е пореден във връзка с ковид.
„ Когато човек е с 37.1 температура и го изпращат в болничното заведение, няма място за същински нуждаещите се. Болниците би трябвало да спрат да бъдат търговски заведения ”, съобщи Петков. Той сподели, че няма да се имунизира, „ несъмнено ”. „ Искам да се извади статистика за всички имунизирани – не става дума за антиваксърско въодушевление, тези ваксини не са изследвани ”, съобщи водачът на АБВ, включвайки и съветската ваксина „ Спутник V ”. Но Петков отбрани и тезата, че неговото мнение за имунизациите не трябва да касае тези, които желаят да се имунизират и че държавното управление е следвало да работи да може да се създават ваксини против ковид и на българска територия.
" Мисля, че сериалът преследване на съветски дипломати и ловене на съветски шпиони искрено затъпя. Маса съветски шпиони хванахме, които в този момент ще ни осъдят ". Така Петков разяснява новината за за задържане на лица, предавали информация на Русия – данните са неофициални.
 Румен Петков: Първата победа на Политическа партия АБВ е реалност - Костадин Ангелов избяга от политическия спор Румен Петков: Първата победа на Политическа партия АБВ е реалност - Костадин Ангелов избяга от политическия спор
Първата победа на Политическа партия АБВ е реалност. Министърът на опазването на здравето избяга от политически спор, с което сподели, че за него демокрацията е...
Какво има да изнасяме, кое не е обществена информация, продължи някогашният вътрешен министър при въпрос дали не би трябвало да се работи. Той дефинира протичащото се като „ простотии ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР