Каквато и да е причината за ревността, несигурност или липса

...
Каквато и да е причината за ревността, несигурност или липса
Коментари Харесай

Ето кои са 3-те зодии при мъжете, които ревнуват като луди

Каквато и да е повода за ревността, неустановеност или липса на доверие, тя разрушава връзки. Няма постоянни взаимоотношения там, където има луда ревнивост. Обикновено дамите са тези, които ревнуват своите половинки и живеят в непрекъсната параноя. Но повярвайте, има и мъже, които могат да ви съсипят живота със своята неустановеност.

 Овен

Овните са царете на Зодиака, тъкмо за това са и огромни ревнивци. Иска всичко да му принадлежи, а от време на време нещата му се изплъзват от ръцете. Когато един Овен обикне една жена същински, няма мощ на света, която да го спре да я има. Когато завладее сърцето ѝ, ще се погрижи с всички останали му сили да я задържи до себе си. Овните имат самочувствие и няма да паднат толкоз ниско, че да ревизират телефона на половинката си, само че сигурно ще подпитват приятелите си дали не са чули или видели нещо. Ревността на Овните минава всички граници тогава, когато усети и най-малка несигурност в своята половинка. Тогава всички лудости се събират в едно и гнева му може да накара всяка жена да си събере багажа и да го напусне на мига.

Рак

Раците имат проблеми със самочувствието. Несигурни са в себе си, в това, което могат и даже не харесват метода, по който наподобяват. Ако една жена не забележи всички тези несигурности в характера на Раците, то сигурно ще ги усети посредством ревността му. Те са параноични за това, че тя ще си откри различен по-стойностен мъжага, ще се влюби и ще го напусне. За това Раците непрестанно любопитстват и подпитват дамата до себе си къде е била, с кого е била... и всички тези дежурни досадни въпроси. Никоя жена на този свят няма да изтърпи такова държания за дълго време. За това мъжете от тази зодия би трябвало да се стегнат и да оценят действително позитивните си качества, да се " напудрят " с малко обикновено самочувствие и да престанат да се ровят в телефона на обичаната си.

Скорпион

Отровата на Скорпиона може да ви съсипе живота. Тези мъже имат доста проблеми със себе си и това се отразява във всичките им връзки. Не понасят някой да гледа, да приказва или да доближата обичаната му. Става нападателен и неприятното е, че постоянно си го изкарва на дамата, която обича. Като цяло няма проблеми с доверието, просто не понася някой различен да пипа това, което му принадлежи. Скорпионът живее с концепцията, че индивидът до тях би трябвало да прекарва цялото си време с него и да няма потребност от нищо друго, с изключение на от компанията му. Той би трябвало да разбере обаче, че в случай че желае дамата с него да е щастлива, би трябвало да приема с ненаситност заниманията и пристрастеностите ѝ. Това ще поддържа и ползата ѝ към нея за дълго, дълго време и ще почита всички нейни действия. Любовта е многообразие, не я съсипвайте с вашите странни показа за връзка.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР