Каква ще бъде новата архитектура на сигурността в Европа и

...
Каква ще бъде новата архитектура на сигурността в Европа и
Коментари Харесай

Дипломат: Все още не са се сблъскали големите войскови съединения

Каква ще бъде новата архитектура на сигурността в Европа и кои са уроците, които са научени след влизането на Москва в Киев? Темата в " Говори в този момент " разяснява дипломатът и интернационален секретар на " " Димитър Гърдев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1224
Той разяснява и нареждането на съветския президент Владимир Путин военното командване да сложи силите за нуклеарно въздържане във висока степен на подготвеност, каквато информация излезе през днешния ден.

Гърдев изясни, че това е разследване на изказвания, че някои натовски страни са подготвени да предадат тежко въоръжение на Украйна и в един подобен миг, който може да докара до ескалация на спора отвън Украйна, това е смисълът на решението.

В тази фаза на интервенцията към този момент започваме да виждаме по какъв начин експанзията опира до огромните украински градове. Жертвите измежду мирното население са доста по-големи. Това, което следим е, че към момента не са се сблъскали огромните войскови съединения, добави Гърдев. Руската формация също не е задействана в цялостен размер, това се чака в идващите етапи, счита дипломатът.

Всяка самодейност за договаряния би трябвало да бъде подкрепена даже с подредничество на Европейски Съюз и на Запада, безапелационен е Гърдев. Според него, изходът е мирни договаряния, а не ескалация и въоръжаване.

Гърдев изясни, че задачата на Русия е договаряне на нов международен ред, където Русия да има по-сериозно място. А спорът в Украйна е единствено част от постигането на тази цел.

Предишната архитектура на сигурността не предвиждаше европейски страни, в този момент ние имама такава конструкция за обща европейска защита, която може да участва като детайл на масата за договаряния, счита Гърдев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1224  Василев: Случващото се в Украйна не е филм и ни визира Василев: Случващото се в Украйна не е филм и ни визира  Соломон Паси: НАТО би трябвало да се насочи към съюз с Индия, с цел да се оправи с Русия Соломон Паси: НАТО би трябвало да се насочи към съюз с Индия, с цел да се оправи с Русия  Мис Украйна Юнивърс избяга от ужаса на гърмежите с четиримесечното си бебе Мис Украйна Юнивърс избяга от ужаса на гърмежите с четиримесечното си бебе
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР