Каква прическа да изберете за новия си имидж може да

...
Каква прическа да изберете за новия си имидж може да
Коментари Харесай

Каква прическа подхожда на твоята зодия

Каква прическа да изберете за новия си имидж може да се дефинира по доста критерии. Един от тях се оказва Зодиака.
Какви прически по зодия има, вижте в този момент:
Преди да разгледате общите варианти е значимо да разберете, че тази публикация показва единствено общи понятия. Също по този начин е добре да помислите за астрологични предизвестия. И, въпреки всичко има някои типове прически, които синергизират съвършено със зодията.

1. Овен
Момичетата Овен се отличават с упоритост, липса на боязън и предпочитание да привлекат вниманието. За тях са подобаващи буйни прически и буфанти.

2. Телец
Тази зодия се характеризира със успокоение и улегналост, само че e лишена от мечтателност. За такива девойки кокетната и женствена опашка е идеална.

3. Близнаци
Момичетата, родени под знака на близнаци са мечтателни, само че би трябвало да се управляват. Техният избор е гъста конска опашка или леко вълнообразна и разпусната коса.

4. Рак
Жените, родени под този зодиакален знак са същински пазители на дома. Те се отличават със своята женственост и успокоение. Кокетни “гроздове ”, украсени със златна или жълта панделка, са идеални за тях.

5. Лъв
Момичетата зодия Лъв са възприели някои от чертите на царя на зверовете. Ярък, мощен и малко вманиачен жанр. Отличен избор е шикозната, пухкава прическа с огнени нюанси.

6. Дева
Девите са идеалът за успокоение, невзискателност и естетика. За тях са подобаващи буйни, само че спретнати прически или прически с детайли на асиметрия.

7. Везни
Везните са спорен знак. Всъщност, сходно на везните, границите на характера на такива девойки се двоумят. Идеални за тях са прическите с тежести - изкусни, комплицирани тъкани с пигтейли.

8. Скорпион
Скорпионите са най-секси, буйни и ненапълно нападателни зодии. За родените под този знак. Изискани и еластични къдрици, талази, преливания - това са вашите основни точки.

9. Стрелец
Стрелецът се държи малко по-скромно от скорпионите. Такива девойки избират свободата, стила и независимостта. За дълги коси са подобаващи разхлабени, падащи къдрици. За тях е добре късите коси да са украсете с ленти, подправени плитки, фиби.

10. Козирог
Момичетата Козирог се отличават с по-червената си въздържаност и консерватизъм. Отличен избор на класика, грациозност и въздържаност са точно прическите за тях.

11. Водолей
Водолеите са владетели на съответния детайл, изменчиви, загадъчни, само че непроменяемо буйни и остроумни. Могат да употребяват разнообразни екстравагантни изображения, комплицирано преплитане на плитки.

12. Риби
Рибите са следващата зодия, която няма нищо срещу да опитва. Кестен, парещ шоколад, злато, мед са техните благоприятни условия. За останалото ще отиват и плитки или къдрици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР