Каква по-добра изненада от това идолът ти да се появи

...
Каква по-добра изненада от това идолът ти да се появи
Коментари Харесай

Роналдо - специална изненада за талантливи сингапурчета

Каква по-добра изненада от това идолът ти да се появи внезапно в учебно заведение?

Е над 500 сингапурски възпитаници могат да се похвалят, че са изпитвали това неспокойствие! Изненадващо за тях на събиране се появи не различен, а носителят на 5 Златни топки и звезда на " Ювентус " - Кристиано Роналдо!

Португалецът беше специфичната изненада за учениците, които получават стипендия от предприемача Питър Лим. Той обезпечава средства за образованието на деца в потребност, които се занимават със спорт.

Роналдо се появи и незабавно провокира предстояща реакция - крясъци, викания и стотици телефони, ориентирани към него. Той поздрави малчуганите за напъните, които поставят и се ръкува с част от щастливците.



" Започнах футболния си път на 11-12 години. Най-трудно ми беше да се отделя от фамилията ми при започване на професионалната си кариера. Майка ми и татко ми ме насърчиха да опитам, за това отпътувах за Лисабон. За благополучие в " Спортинг " нещата ми се получиха. Понякога плачех, беше ми мъчно. Но след години нещата се трансформираха. На 16 подписах първия си професионален контракт. Не е елементарно да си футболист, само че всичко е по-леко, когато полагаш старания и се концентрираш. Никога не съм си помислял да спра с този хубав спорт. Ако би трябвало да избирате дали да сте футболисти или лекари, да вземем за пример, просто следвайте сърцето си. Никога не се отхвърляйте и не преставайте да пробвате! ", бяха част от наставленията на Роналдо.

It was a fun time meeting these kids at the Singapore Olympic Foundation - Peter Lim Scholarship event! Follow your dreams and never give up! pic.twitter.com/qb164DPS76
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) July 4, 2019

На сцената той сподели и няколко завладяващи трикове с футболна топка. След това пък показа в обществените мрежи, че доста се е зарадвал на срещата с надарените деца.

След тази среща Роналдо най-вероятно ще се прибере в Италия, където би трябвало да стартира тренировки и подготовка за новия сезон дружно с " Ювентус ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР