Каква мощ са демонстрирали БСП? Много злини са направили, но

...
Каква мощ са демонстрирали БСП? Много злини са направили, но
Коментари Харесай

Бойко Борисов Култов За Бсп: Да Си Хапнат И Пийнат - Те Обичат!

" Каква мощност са показали Българска социалистическа партия? Много несгоди са създали, само че дано не им скапваме празника ", сподели Борисов и не пропусна да подчертае, че три пъти им е занесъл властта, само че те не са я взели. " Ние не можем да разделяме кметовете ", сподели Борисов и сподели: " Нека си карат колелетата и яздат коне ", визирайки водачът на социалистите Корнелия Нинова.

Знам какво е да си кмет, когато управляваше Българска социалистическа партия. Направиха рецесия с боклука в София, а след това те ще ми приказват за кметове и какво са създали. Честит им празник, ние демонстрираме! На шест месеца да вършим избори, това ли се чака.

Последните години над 20 милиона са влезнали в Нови пазар. Сега знам, че се работи по 3-4 плана. Сега се строи още един гръцки цех, винарната индустрия се развива доста добре, сподели министър председателят Бойко Борисов, написа дир.бг.

Ако желаеме да върнем хората в България, би трябвало да развиваме оптимално бързо инфраструктурата. Кажете ми един град и незабавно мога да ви кажа какво е направено в него.

Вчера минах да ревизира " Хемус ", строи се доста крепко, сподели още той. Вчера ревизирах напредъка по Автомагистрала Хемус, в средата на август може да се чака начало на строителството край Нови пазар, разясни министър председателят.

Относно казуса с майките на деца с увреждания, министър председателят съобщи, че желае и трите закона да влязат дружно, само че каквото и да се приказва трябват доста пари.

Запитан дали ще продължи санирането в страната, Борисов сподели: " Ако има разсъдък в страната и в случай че не се желаят милиарди за военна техника. Максимално бързо би трябвало да развиваме инфраструктурата, в случай че желаеме българите да се върнат назад от чужбина.

Един бюджет по тази причина се прави в Народното събрание, би трябвало да обхване всяко едно нещо в страната. Ако всеки ръководещ през последните години си вършеше работата, нямаше да се постанова да се вършат толкоз доста планове едновременно. А в Нови пазар, с отпуснатите от Министерски съвет средства, сега се подменя ВИК и пътната настилка, сподели Борисов и добави, че за всеки град може да изреди какво е направено.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР