Каква контузия в коляното? Рафаел Надал пристигна в Мелбърн и

...
Каква контузия в коляното? Рафаел Надал пристигна в Мелбърн и
Коментари Харесай

Добра вест: Рафа Надал пристигна в Мелбърн и вече тренира

Каква травма в коляното? Рафаел Надал дойде в Мелбърн и през днешния ден организира подготовка за наслада на многочислените му почитатели, които бяха съществено обезпокоени за физическото му положение преди Откритото състезание на Австралия.

Световният №1 разтревожи всички, откакто се отхвърли от присъединяване на провеждащия се сега шампионат в Бризбън. Проблемите с коляното мъчат носителя на 16 трофеи от Големия шлем от октомври предходната година, само че той изглеждаше в прилична форма по време на тренировката си на " Род Лейвър Арена ".

And a fews pic.twitter.com/LZM6f9SCF0
— #AusOpen (@AustralianOpen) 5 януари 2018 година
Случващото се на корта сигурно се е харесало на домакините, откакто към този момент три огромни звезди оповестиха, че ще пропуснат първия за годината шампионат от Големия шлем. Това са миналогодишната шампионка Серина Уилямс, някогашният №1 при мъжете Анди Родик и Кей Нишикори.

Straight from a long flight to @RodLaverArena.@RafaelNadal only knows one way pic.twitter.com/XamQju3bIW
— #AusOpen (@AustralianOpen) 5 януари 2018 година
Формата на Новак Джокович също буди терзания, само че той, както и Надал, ще тества моментното си положение на демонстративния шампионат TieBreakTens, който ще им е генерална подготовка преди " Аустрелиън Оупън ".

.@RafaelNadal has arrived

Welcome to Australia, No.1! pic.twitter.com/O0fysGBopr
— #AusOpen (@AustralianOpen) 5 януари 2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР