Каква форма на тялото имате? Каквито и да са извивките

...
Каква форма на тялото имате? Каквито и да са извивките
Коментари Харесай

Модни трикове, за да изглеждате по-слаба

Каква форма на тялото имате?

Каквито и да са извивките по тялото ви, ето кои са най-подходящите облекла, които ще прикрият минусите и ще слагат акцент на качествата.

Има няколко изпитани трика, които основават оптически илюзии.

Тип круша

С тесни плещи, тънка талия, само че по-пълни бедра и ханш. Може и да се чувствате изкушени да носите обемни облекла, само че това ще сътвори усещане за много по-едро тяло. Вместо това носете необятни къси панталони, с които краката ще наподобяват по-тънки или по-тесни панталони, които ще прикрият проблематичните зони.

Най-силното оръжие на дамите с тази форма на тялото са блузите с V-образно деколте или акцент, който ще притегли вниманието към горната част на тялото. Забравете дръзките принтове и ярки цветове за долната част.

Тип ябълка

Ако коремът е зоната с най-големи проблеми, евентуално принадлежите към вид ябълка. При този вид тяло горната част е по-широка, сходно на извърнат триъгълник. Ще прикриете зоната с тъмни цветове, а едно надълбоко деколте ще притегли вниманието към гърдите и раменете. Роклите с кройка във тип на буквата А, т.е. разширяващи се последователно надолу, ще балансират пропорциите ви.

Тип банан

Тази форма на тялото прилича правоъгълник, няма ясно изразени тесни или необятни зони. Което дава много независимост в стайлинга. Къдри, плиета, смели цветове и принтове ще придадат размер там, където липсва подобен. Не се спирайте на оувърсайз облекла, тъй като ще се изгубите в тях. Затова пък макси роклите като че ли са направени за вас. За плажа изберете мини бикини. Цял бански ще сътвори усещане за кутия.

Ако извивките ви са обилни

Изберете необятни, отпуснати облекла, тъмните цветове ще създадат линията ви по-фина, до момента в който ярките нюанси подчертават всеки минус по тялото.

Пясъчен часовник

През 50-те този контур – необятни плещи, тънка талия, необятен ханш – е бил синоним на съблазън. Полите вид молив са основани за вас, акцентират тънката талия и скриват по-широкия ханш. Равновесните съотношения ви разрешават да носите съвсем всичко.

И един спомагателен съвет: в случай че имате огромен бюст

Ако носите сутиен с чашка D или повече, главното предписание е да си изберете сутиен с вярно поддържане. Изненадващо е какъв брой доста дами не обръщат внимание дали сутиенът е подобаващ за бюста им. Презрамките, които минават зад врата, са подобаващи и поддържат крепко бюста, а и го повдигат.

Оливия Палермо и Валентино избраха Миконос
Хайде да изгорим още малко калории!
Шопинг: Корсет или сутиен? По-добре bralet

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР