Каква е вероятността все по-често да виждаме кралски особи, облечени

...
Каква е вероятността все по-често да виждаме кралски особи, облечени
Коментари Харесай

Какво прави норвежкият крал на границата с Русия

Каква е вероятността все по-често да виждаме кралски особи, облечени във военна униформа? Ако съдим от новините в последната седмица - огромна. Първо видяхме Кейт Мидълтън на терен в камуфлажни облекла, а по-късно научихме за военното образование на принцеса Леонор.
 Кейт Мидълтън, полковник на Ирландската армия и тренировката на принцесата
Кейт Мидълтън в непредвидена светлина

В какво се включи принцесата

Нещата стават още по-сериозни с крал Харалд. Норвежкият държавен глава стартира седмицата с посещаване на границата на страната му с Русия. Тя се простира по дължина на 198 км и сега е от най-наблюдаваните в цяла Европа поради войната в Украйна.

Харалд дойде край североизточния град Хиркенес, където специфичен гарнизон има задачата да патрулира територията. През лятото употребяват лодки, а през зимните месеци - ски и моторни шейни за задачата, разясняват от Royal Central.

Кралят се срещна още с шефа на гранична полиция Йенс Арне Хьойлунд, който разкри провокациите пред работата на службата му, както и с директорката на локалната полиция Елен Катрине Хета.

Позицията на Норвегия в района е основна по отношение на съветската инвазия в Украйна, тъй като страната е единствената от скандинавските страни, която е член на НАТО. Финландия също има граница с Русия, която сега е една от най-строго охраняваните в Европа.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР