Каква е тайната за създаването на дълголетен и успешен бизнес,

...
Каква е тайната за създаването на дълголетен и успешен бизнес,
Коментари Харесай

Най-старият хотел в света е управляван от едно семейство за повече от 1300 години

Каква е тайната за основаването на многогодишен и сполучлив бизнес, пита My Modern Met?

Просто попитайте фамилията, което ръководи Nishiyama Onsen Keiunkan в Киото, Япония - хотел, ръководен от 52 генерации потомци за интервал от 1300години. Хотелът е приет за най-старата странноприемница в употреба от Световните върхове на Гинес. Последното потомство мениджъри се стреми да разшири пространството и да го модернизира - в това число с актуализирани бани, които изпомпват над хиляда литра гореща минерална вода на минута.

Въпреки направените усъвършенствания, четиризвездното оборудване е съумяло да резервира своята историческа атмосфера и обичаен жанр. В хотела нямат достъп интернет, тъй че посетителите са “принудени ” да се насладят на спокойствието и живописните покрайнини. В ресторанта гостите могат да похапнат висококачествено,говеждо месо, локално произвеждане или да станат част от японската просвета с осъществяването на някое караоке. Разбира се, потапянето в най-известните естествени горещи извори с поразителни гледки към планини и дерета е в основата на отдиха.

Първоначално основан през 705 преди Христа от Фудживара Махито, наследник на асистент на 38-ия император на Япония, през вековете хотелът е бил хазаин на необятен кръг от посетители - от самураи и шогуни до политици и известни персони.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР