Каква е причината за смъртта на боксьора Борис Станчов? Отговорите

...
Каква е причината за смъртта на боксьора Борис Станчов? Отговорите
Коментари Харесай

Каква е причината за смъртта на боксьора Борис Станчов?

Каква е повода за гибелта на боксьора Борис Станчов? Отговорите на този въпрос потърси репортерът на Българска национална телевизия Паулина Найденова, която се срещна в Нови Искър с близки и другари на умрялото момче. Темата разяснява в студиото на Сутрешен блок и Венцислав Николов, интернационален боксов арбитър и член на УС на БФБ. Вижте във видеото.

Лили, сестра на Борис Станчов: Видяхме се тъкмо два дни преди да замине. Беше доста добре, дори преди този момент тук е упражнявал, дори е тичал. Беше здрав, прав човек, не е боледувал от нещо или пък да има някоя страшна болест. Явно неговите треньори, с цел да загуби мача, те не са предполагали, че ще стигне до гибел, само че са му дали някакви химични субстанции, които са му навредили доста крепко и не са му подействали както би трябвало. Сто % е по този начин, сигурни сме всички тук.
Даже треньорът принудително го караше да взима такива субстанции, само че това той да дава отговор. Ние ще желаяме пояснение от него, тъй като разбрахме доста неща, продължи сестрата на умрелия боксьор.

Момчето не е желало да записва загуби на свое име. Поради тази причина е играл с непознатото име, споделя другар на Борис Станчов. Братовчед на починалия твърди: " треньорът му урежда всичко, Боби единствено си взима билет от летището и отпътува ".

Темата разяснява в студиото на Сутрешен блок и интернационалният боксов арбитър и член на УС на БФБ Венцислав Николов.
Венцислав Николов, интернационален боксов арбитър и член на УС на БФБ: Българският професионален боксов съюз няма по какъв начин да влезе в тези частни диалози. Структурата е такава - боксьор, управител, Българският професионален боксов съюз. Вчера на управителния съвет той изрично отхвърли, че е знаел. Ние от самото начало сме издали и знаем, че това е Исус Величков. Издали сме лиценз въз основа на документи, които мениджърът е показал в офиса на професионалния боксов съюз. Той показа медицински, персонална карта и по-късно направихме рейтингови срещи, в които да забележим дали в действителност този човек е подобаващ за бокса, тъй като ние не го познаваме. Аз в никакъв случай не съм чувал за Исус Величков като боксьор в аматьорския бокс.
Вижте целия диалог във видеото.
 Как се подменя играч преди кръга - приказва треньорът на Борис Станчов Как се подменя играч преди кръга - приказва треньорът на Борис Станчов
Темата за нелепата гибел на един млад боксьор - 21-годишен играч, който почина на кръга в албанския град Шкодра по време на професионален мач съб...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР