Каква е причината не мога да ви кажа, тъй като

...
Каква е причината не мога да ви кажа, тъй като
Коментари Харесай

Каракачанов за доклада за Ми-17: Засекретен е

Каква е повода не мога да ви кажа, защото самият отчет е засекретен. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в отговор на журналистически въпрос каква е повода за злополуката с военния хеликоптер Ми-1.
На 11.06.2018 година, към 20:30 часа, в авиобаза Крумово вертолетът Ми-17 катастрофира. В трагичния случай починаха майор Пламен Пантилеев и майор Стоян Неделчев, а бордният механик офицерски претендент Алексей Каменов бе ранен. По-рано през днешния ден от пресцентъра на военното ведомство оповестиха, че комисията за следствие на авиационното произшествие с хеликоптер Ми-17 приключи своята работа с отчет за вероятните аргументи. От МО оповестиха, че отчетът на комисията е конфиденциален и ще бъде възложен на Военно-окръжна прокуратура - Пловдив. Окончателното умозаключение за аргументите за злополуката ще бъдат дадени от Военно-окръжна прокуратура – Пловдив след привършване на досъдебното произвеждане.
Министърът на защитата уточни, че отчетът, ще бъде предаден надява се още на следващия ден на военната прокуратура в Пловдив. „ И от там нататък те ще излязат с резултати от своето следствие. И тогава те ще разгласят нещата”, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР