Каква е ползата от приложения, които никога не използвате? Те

...
Каква е ползата от приложения, които никога не използвате? Те
Коментари Харесай

Според експерти трябва да изтриете тези „безполезни“ приложения от вашия iPhone, които вероятно не използвате

Каква е изгодата от приложения, които в никакъв случай не употребявате? Те освен заемат място в паметта на устройството ви, само че също по този начин изразходват сила от батерията и място за предпазване и не дават нищо в подмяна. Някои от тези рядко употребявани приложения са ресурсоемки, което значи, че не престават да употребяват силата на смарт телефона ви, като даже е допустимо да способстват за забавянето на устройството ви. Ако желаете да почистите малко устройството си и да изтриете няколко приложения, които доста специалисти считат за „ безполезни “, започнете отсам:

Игри

Често се случва да изтеглите нашумяла игра, за която всички приказват, да я играете няколко седмици, след което да забравите, че е на устройството ви и да преминете към идната игра. Накрая всички тези игри заемат място за предпазване и не са били обновени отдавна, което може да съставлява риск за сигурността ви.

Изтрийте всички игри, които не сте отваряли от седмици или месеци. Те няма да ви липсват, а в случай че въпреки всичко ви липсват, постоянно можете да ги изтеглите още веднъж.

Приложения за навигация

Никой не би ви предложил да изтриете всичките си навигационни приложения, само че в случай че имате Waze, Гугъл Maps, Scout, Apple Maps и още четири навигационни приложения, тъй като подозирате, че всички те дават друга информация, ненужно натоварвате смарт телефона си. Изберете едно приложение и го използвайте – моят персонален избор е Гугъл Maps.

Социални мрежи

Подобно на приложенията за навигация, обществените мрежи са във напредък и малко на брой са тези, които с убеденост ще изтрият всяко едно от тези приложения, само че приложения като Фейсбук, Snapchat и TikTok изтощават батерията най-вече, а също така заемат място за данни и предпазване. Ако можете да изберете едно, което ви харесва най-вече и да изтриете останалите, или можете да ползвате Фейсбук посредством браузъра си, ще забележите огромна разлика в метода, по който работи вашето устройство.

Приложения за запознанства

Помислете за цялата информация, която предоставяте на приложенията за запознанства – персоналните си данни, фотосите, местоположението. Сега умножете тази информация по броя на приложенията за запознанства, които имате и ще получите действителна визия какъв брой данни събират те и какъв брой огромна тежест могат да бъдат те за устройството ви. Имате обичано приложение за запознанства, което рядко ви разочарова? Супер – запазете го, само че изтрийте някое от останалите, с цел да помогнете на смарт телефона си.

Разбира се, „ ненужен “ е релативно разбиране и приложенията, които са безполезни за вас, може да са нужни на някой различен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР