Каква е истинската икономическа и финансова програма на партията на

...
Каква е истинската икономическа и финансова програма на партията на
Коментари Харесай

Има ли изобщо Слави Трифонов икономическа програма?

Каква е същинската икономическа и финансова стратегия на партията на Слави Трифонов " ИТН "? Този въпрос породи, откакто своята икономическа визия за модернизацията на страната, която се оказа огромен сърпрайз, защото се разграничава значително от оповестената на уеб страницата на " ИТН ".

Василев взе равностойно присъединяване със зам.председателя на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и сътрудника му Филип Станев на първата в историята на партията конференция. Тя се наложи поради да отдръпна номинацията на някогашния царски министър за министър председател и да ревизира поради несъгласието на " Демократична България " и " Изправи се!Мутри вън! ".

Още преди изборите на 4 април Слави Трифонов показа специалистите, които е подбрал, да показват по браншове цялостната визия и стратегия, с която да се бори за доверието на гласоподавателите.

Разминаванията оставят усещане, че Има Такъв Народ няма твърда стратегия за ръководство на стопанската система и финансите, а тя се мени пъкъл хок според от политическите условия и от личността на номинирания за министър-председател.

Василев, който самичък се назова " бюджетен ястреб ", на процедура предложи внезапен завой към политика на мощни бюджетни ограничавания, каквато не попада като философия в оповестената публична стратегия на Има Такъв Народ, която към момента стои на уеб страницата ѝ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР