Каква е истината за това колко полицаи са били приети

...
Каква е истината за това колко полицаи са били приети
Коментари Харесай

Излъгаха ли Сачева и Терзийски колко са пострадалите полицаи на кървавия протест, ето какво показват данните

Каква е истината за това какъв брой служители на реда са били признати в болница по време на митингите разбираме с помощта на упоритостта на Arisilde Damal. Първоначално Министерство на вътрешните работи безмълвно отхвърля даването на информация по реда на Закона за достъп до социална информация, само че „ елементарният “ жител жали отхвърли и той е анулиран от съда. Ще-не ще, Министерство на вътрешните работи дава отговор, във Facebook.

 Костадинов: Вътрешният министър да каже за охранителите и боксовете против протестиращи (ВИДЕО) Костадинов: Вътрешният министър да каже за охранителите и боксовете против протестиращи (ВИДЕО)
" Днес с изненада разбрах, че министърът на вътрешните работи, на който все не помня името, е приказвал неистини по наш адрес. Говорил е, че н...
Помните ли, че на 2 октомври 2020 година " В момента има над 80 служители на реда, които са в болница и против тях беше упражнено доста съществено принуждение "?
На всичко от горната страна приканва да се вижда всичко, което се случва на улицата. Не единствено виждахме, само че и няма да забравим! Това е апел на същата Деница Сачева, която през 2013 година споделя: „ България стана полицейска страна, само че това сигурно не я направи по-сигурна. Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да чакаме нещо друго, с изключение на силов ред. Няма друга алтернатива, тъй като просто подобен е методът на мислене на тези хора. “.

След изявлението на Сачева редица медии желаеха от Министерство на вътрешните работи данни какъв брой са приетите в болница служители на реда на 02.10.2020 година От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи обаче не дадоха отговор.
На въпрос от кое място министър Сачева разполага с цитираните пред „ Дойче Веле “ данни тя призна, че е позволила неточност. Ставало въпрос за потърпевши, а не признати в болница служители на реда, а информацията била предоставена от Министерство на вътрешните работи след митинга на 2 септември в София. Вярно е позволила неточност, само че тя е надалеч по-голяма от неточните данни.
 Христо Терзийски не пожела да приказва за полицейско принуждение, атакува задочно партия Христо Терзийски не пожела да приказва за полицейско принуждение, атакува задочно партия
Четирима полицейски чиновници са били осъдени поради сигнали за превишаване на пълномощията им по време на митингите. Това съобщи мин...

А помните ли какво споделиха Министерство на вътрешните работи шефове след първото Велико национално въстание на 02.09.2020 година?
Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев заяви пред медиите, че 80 служители на реда са били ранени. " Повечето от потърпевшите чиновници са прегледани в болничните заведения ", споделя тогава той.
По-късно тематиката бе коментирана и от вътрешния министър Христо Терзийски, който заяви различен брой потърпевши служители на реда. По време на чуване в Народното събрание Терзийски сподели, че " на 2-ри против 3-ти септември са потърпевши над 100 служителя на реда ". Според неговите сведения " 36 от тях са откарани в лечебни заведения ", а седем индивида са признати за болнично лекуване.
Не им плащаме, с цел да ни лъжат. Или греша? "
 Съдът де факто задължи Столична дирекция на вътрешните работи да покаже дали лъже или не за палатковите лагери на митингите в София Съдът де факто задължи Столична дирекция на вътрешните работи да покаже дали лъже или не за палатковите лагери на митингите в София
Окръжният съд във Видин задължи с дефинитивно решение Министерство на вътрешните работи да даде на гражданско придвижване " БОЕЦ " информация какви тъкмо взривни ус...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР