Както знаете, синовете на Бритни Спиърс живеят с баща си

...
Както знаете, синовете на Бритни Спиърс живеят с баща си
Коментари Харесай

Гаджето на по-малкия син на Бритни Спиърс шокира с увиснали гърди и липса на талия (Вижте я с Джейдън по бикини на плажа – Снимки)

Както знаете, синовете на Бритни Спиърс живеят с татко си Кевин Федърлайн и новото му семейство - брачната половинка и дъщерите му. Бившият на  поп звездата пое еднолично настойничество над момчетата. До предишното лято фамилията живееше в Лос Анджелис, а по-късно реши да се реалокира на Хаваите. Бритни даде единодушието си за това, макар че не й беше елементарно.

В началото на годината звездното семейство бе видяно на един от хавайските плажове. Папараци снимаха Кевин Федърлайн със брачната половинка му, волейболистката Виктория Принс, и дъщерите им Джордан Кей и Пейтън Мари. Те бяха съпроводени от синовете на танцьорката, родени от брака на Бритни Спиърс - Шон и Джейдън.

Младите мъже избират да водят непубличен метод на живот. Ето за какво техните редки фотоси провокират подобен възторг в интернет. Този път Джейдън беше този, който притегли вниманието на почитателите. 17-годишно момче разпускаше на хавайски плаж със своята годеница, която към този момент беше срещнал с татко си и мащехата си.

Папараци снимаха сина на Бритни в компанията на приятелката му. Влюбените плуваха в океанските талази, правеха слънчеви бани на плажа и не обръщаха внимание на фотографите. Приятелката на Джейдън се появи в кадър в секси черни бикини. А почитателите съумяха да оценят нейната фигура

Но това представление очевидно не им хареса. Под фотосите на двойката, които мигновено обиколиха мрежата, почитателите написаха, че Джейдън очевидно заслужава повече. Според тях за фигурата на момичето има какво още да се желае. „ Толкова млада, а гърдите й към този момент са увиснали “, „ Тя е безусловно плоска на всички места, няма талия “, „ А към този момент има целулит, тя въобще не се грижи за себе си “, пишат интернет консуматори.

Като се има поради какъв брой нежно Джейдън се отнасяше към изгората  си, той явно не беше обезпокоен от минусите й, упоменати нагоре. Освен това момичето има много красиви черти на лицето. Някои считат, че тя малко припомня  на майка му, само че на млади години.

Източник: Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР