Както знаете, датите, на които се празнува Великден по света

...
Както знаете, датите, на които се празнува Великден по света
Коментари Харесай

Всичко заради децата: ето защо Кейт сподели за рака точно сега

Както знаете, датите, на които се чества Великден по света освен се трансформират всяка година, само че и се разграничават при православните християни, католиците и протестантите.

Тази година в Обединеното кралство Великден се пада тази неделя, на 31 март. Оказва се, че моментът, в който принц Уилям и Кейт оповестиха, че принцесата се бори с диагноза рак, има общо с празника и по-специално с техните деца.

Кралската двойка е насрочила известието за рака на Кейт за предишния петък, с цел да съвпадне с великденската почивка на децата им. Целта е била те към този момент да са вкъщи, когато диагнозата на майка им стана притежание на целия свят.

Децата на Уилям и Кейт принц Луи, на 5 години, принц Джордж, на 10 години, и 8-годишната принцеса Шарлот се прибраха от учебно заведение Lambrook в Бракнел за Великден в петък.

 Кейт Уилям Великден Getty

Семейството пусна видео известието на Кейт в пресата няколко часа след затварянето на учебното заведение, тъй че децата да не се сблъскват неотложно с въпроси на детската площадка, откакто новината стане обществена.

„ Джордж към този момент е на 10 години и не може да бъде защитен от всичко това “, разяснява източник от Двореца пред The Sunday Times. „ След като е на учебната площадка, той няма да може да го избегне. “

Трите деца няма да се върнат в учебното заведение до началото на втория период на 17 април.

Джордж Луи и Шарлот ще прекарат идващите три седмици с майка си и татко си в фамилното леговище Anmer Hall, селска къща в георгиански жанр, която е част от имението Сандрингам.

Източник, непосредствен до Уилям, приказва пред The Sunday Times по какъв начин загубата на майка му, когато е бил единствено на 15 години, го е предиздвикала да премине в „ режим на отбрана “. Особено в този момент, когато децата му мжое да се сблъскат с публичното мнение поради здравето на личната си майка.

„ Всичко, което той желае, е да отбрани жена си и децата си. Семейството просто желае да замине за Великден, да прекарат време дружно, петимата, да се излират от света и да продължат напред. “

Тази година Уилям, Кейт и техните три деца няма да вземат участие в традиционната кралска Великденска неделна работа, на която крал Чарлз би трябвало да участва. Вместо това те ще съсредоточат силата си върху взаимната поддръжка.

Припомняме, че принцът и принцесата се отдръпнаха от публични отговорности, откакто 42-годишната Кейт сподели, че се подлага на превантивна химиотерапия в прочувственото си видео известие от петък.

В изказването си в петък Мидълтън изясни, че тя и брачният партньор ѝ са обяснили обстановката на децата си Джордж, Шарлот и Луи след „ големия потрес “ от нейната диагноза.

Принцеса добави, че им е споделила, че се оправя „ добре и става по-силна всеки ден “ и че се концентрира върху нещата, които ще ѝ оказват помощ да се излекува.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР