Както знаем, Зодиакът е съставен от 12 зодиакални знака, като

...
Както знаем, Зодиакът е съставен от 12 зодиакални знака, като
Коментари Харесай

Най-търпеливата, уравновесена и лоялна в любовта зодия

Както знаем, Зодиакът е формиран от 12 зодиакални знака, като всеки от тях има както доста позитивни, по този начин и негативни черти. Всяка зодия изпъква с нещо друго от другата, само че има една, която се слави със своята дипломатичност и положително сърце. Западните астролози даже дефинират този зодиакален знак като най-хубавия. А кой е той, ще разберете в идващите редове.

Те са извънредно търпеливи и уравновесени персони, които заобикалят всевъзможни прояви на спор. Поставят граници съгласно полезностите си и в никакъв случай не ги престъпват. Показват на останалите, че са почтени за почитание и нормално всички ги ценят. Да, това са точно Везните.
Най-КОНТРОЛИРАЩИТЕ сътрудници са представители на тези зодии
Ако сътрудникът ви непрекъснато ви кара да се чувствате уплашени, несигурни или отговорни, може да сте в контролираща връзка. Контролиращият...
Прочети повече
Както споменахме, те са дипломати по природа и с лекост позволяват появилите се проблеми и алтернативи. Техни другари постоянно прибягват до препоръките на Везната, а те в никакъв случай не отхвърлят помощ и откликват на момента. 
Представителите на този знак съумяват да мислят преди да приказват и премълчават нещата, които е по-добре да не бъдат изречени. Те са положителни събеседници, умеят да поддържат диалога с забавни тематики,  имат чудесно възприятие за комизъм, примесено с просветеност и фина нотка жлъч. Те са правилни другари, които доста деликатно сортират кръга си от познати.

Планетата на Везните е Венера, а както знаем, тя се свързва с любовта, хубостта и парите. Може би това оказва и огромно въздействие върху обстоятелството, че Везните са хора, търсещи хубостта и естетиката на всички места. Те се впечатляват от дребните неща – храна, интериор, облекла, само че в любовта по никакъв начин не могат да бъдат елементарно омагьосани и удивени. 

Представителите на този знак са привлечени от изкуството, книгите и музиката, както и обичат да вникват надълбоко в душите на другите. 

В работен и обществен проект Везните по-скоро заемат лидерска и доминантна позиция, само че можем да твърдим, че това е изцяло целесъобразно. Те са изобретателни и проведени персони, които бързо се приспособяват към измененията и се изправят самоуверено против появили се компликации. Обикновено около тях другите постоянно се усещат на несъмнено място.
На кой от 4-те знака на зодиака ориста ще донесе благополучие до края на зимата
Венера и Юпитер ще донесат благополучие в задоволително количество. Те могат да подсигуряват, че животът на човек върви вярно и сърцето му е из...
Прочети повече
В любовта за изкусни ухажори, обичат игрите и закачките, само че от време на време са прекомерно взискателни и капризни. Романтично настроени са и обичат да вършат изненади и дребни жестове за обичания човек. Ако се влюбят същински, което в действителност не се случва елементарно, те слагат половинката си преди всичко. В този случай интимните връзки не са належащи. Според астролозите, родените под знака на Везни могат да имат хармонична и здрава връзка с представителите на знаците Близнаци, Скорпион, Стрелец и Риби. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР