Както заяви по-рано, председателят на правната комисия Радомир Чолаков вкара

...
Както заяви по-рано, председателят на правната комисия Радомир Чолаков вкара
Коментари Харесай

ПП не допуснаха предложенията на БСП за каналджийството да се гледат в правна комисия

Както съобщи по-рано, ръководителят на правната комисия Радомир Чолаков вкара в дневния ред на съвещанието на през днешния ден на правната комисия законопроекта на Българска социалистическа партия за промени в наказателния кодекс за по-строги наказания за нелегарната миграция. Но депутатите от " Продължаваме промяната " гласоподаваха срещу предложенията на левицата да влязат в този момент за разглеждане и по този начин законопроектът остана отвън дневния ред на актуалното съвещание. " Демократична България " и " Възраждане " също бяха срещу. 

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия настояха в декларация от парламентарната естрада правната комисия да промени дневния си ред и да прегледа през днешния ден поправките, импортирани от левицата, в Наказателния кодекс за завишаване на наказванията за така наречен каналджии. И през днешния ден сме очевидци на гонка сред полиция и мигранти, в последните дни живеем като в гангстерски филм - гонки, стрелби, разяснява ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова.

На 21 ноември законопроектът е изпратен за мнение до Министерството на правораздаването, откъдето показаха, че в съответния период ще изготвят своя отговор.

 

Днес вътрешният министър Иван Демерджиев изпрати писмо до всички парламентарни групи в Народното събрание, в което се съдържа план на Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс в частта му по член 279 – 281, която се отнася до трафика на незаконни мигранти, стана известно на брифинг в Министерски съвет.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР