Както Woman.bg вече писа, Васил Василев-Зуека пристигна в родината, за

...
Както Woman.bg вече писа, Васил Василев-Зуека пристигна в родината, за
Коментари Харесай

Зуека не съжалява, че е напуснал България - описа я като бедна и разрушена

Както Woman.bg към този момент писа, Васил Василев-Зуека дойде в родината, с цел да открие галерия с картините си във Варна. Временното му завръщане в България обаче му е донесло някои отрицателни страсти и впечатения.

"Оставих една бедна България, върнах се в една освен бедна, само че и разрушена България ", сподели той след първото си завръщане след 6 месеца емиграция.

Тъжните заключения Зуека направил, до момента в който пътувал с кола от София до Варна. Особено неприятно усещане му създали изоставените небогати общини и по тази причина въобще не съжалявал за решението си да заживее в Испания.

"Смених единствено къщата, не преставам да работя с България ", показа още Зуека.

Там той в действителност рисува по през целия ден и по тази причина не употребява маслени бои, които мъчно съхнат и художникът е заставен да чака прекомерно дълго, в случай че ги употребява. “Не се усещам добре, в случай че нямам подготвена картина в края на деня, или най-малко две-три заготовки за платна “, изясни артистът, който продължава да се занимава с спектакъл, въпреки и в чужбина.

Преди да кацне у нас, той беше във Англия с Влади Априлов, където показват спектакъла си „ Ние, българите “. В началото на април пък ще играят в Чикаго.

Скечовете им са отдадени най-много на парадоксите в нрава на българската нация, за които в действителност няма рационално пояснение. Актьорът не пропусна да благодари за поддръжката на втората си брачна половинка Ани, която се занимава с поддържането на обществените му мрежи, където той демонстрира платната си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР