Както всяка уважаваща себе си известна дама, до чието име

...
Както всяка уважаваща себе си известна дама, до чието име
Коментари Харесай

Ето кои са модните тайни, на които Меган Маркъл залага...

Както всяка уважаваща себе си известна дама, до чието име мнозина поставят определението " фешън икона ", и Меган Маркъл не се грижи сама за стила си . Особено откогато е в ролята на херцогиня, а не на Рейчъл Зейн от " Костюмари ", е належащо изключително внимание върху метода, по който се облича, написа начин на живот.бг.

Именно това е главната задача на една от околните приятелки на Меган, която е и нейна персонална стилистка. Джесика Мълроуни се грижи за визията й от години, когато позираше на аления килим на кино и всемирски събития. А през днешния ден облича Маркъл за формалните кралски задължения.

 Меган и Джесика са дългогодишни приятелки

Източник: Фейсбук / Nicole Benisti

Меган и Джесика са дългогодишни приятелки

Стилистката на Меган си признава, че следи изкъсо стила на главната й съперничка Кейт Мидълтън , само че и поставя всички старания, с цел да не обвинят Маркъл в плагиатство на хрумвания и тоалети.

Херцогинята на Кеймбридж обаче е най-хубавият образец за подражателство на някогашната актриса по време на нейната промяна в кралска персона, която минава и през цялостна смяна на дрешника. А с цел да се трансформира в подобен образец, Мидълтън дължи доста на своята дългогодишна стилистка - Наташа Арчър .

 Кейт и Джесика на сватбата на Меган и Хари

Източник: FAcebook / Proud To Be West Indian

Кейт и Джесика на сватбата на Меган и Хари

Но Меган и Кейт са и много разнообразни, изключително във връзка с обичаните дизайнери и марки, на които залагат. Мидълтън е огромен почитател на Alexander McQueen, Stella McCartney, Burberry, Mulberry и, несъмнено, Zara. Джесика и Маркъл пък постоянно се стопират на Givenchy, Aquazzura, Strathberry, Safiyaa.

Мълроуни е пределно наясно, че върху стилните избори на Меган се обръща от ден на ден внимание и това е неизбежно и за в бъдеще. А една от задачите на стилистката е външният тип на Маркъл да е непоказен , с цел да не отклонява вниманието от нейните " значими задания като част от кралското семейство ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР