Както всички зодиакални знаци, така и Водолеите имат зодии, с

...
Както всички зодиакални знаци, така и Водолеите имат зодии, с
Коментари Харесай

Кой би повярвал, че това са най-подходящите партньори за Водолея

Както всички зодиакални знаци, по този начин и Водолеите имат зодии, с които отлично се схващат и могат да основат семейство, което да е стабилно във времето или пък чудесни другарства за цялостен живот. Ето кои са най - подобаващите сътрудници за Водолея. Водолеите са свободолюбиви и обичат да са разнообразни. Те имат лично за нещата от живота и обичат да имат независимост на дейностите. Не е мъчно да предположим, че ненавиждат рестриктивните мерки. Много са сложни за сътрудници, тъй като не вършат компромис за нищо и общо взето вършат това, което са си решили, без да ги интересува мнението на близките. С две думи доста малко хора биха съумели да ги изтърпят дълго време.

Рак с Водолей
В сезона на Водолея. За какво да внимавате?
На 21 януари завърши сезонът на Козирога и навлязохме в този на Водолея. Сериозните дни отминаха, настава интервал, подобаващ за забавле...
Прочети повече
Тези две зодии идеално се допълват, тъй като са цялостна диаметралност, а както знаете противоположностите се притеглят. Те са като два разнообразни полюса.
Ракът по природа гледа повече към предишното, до момента в който Водолея не престава да възнамерява бъдещето. Ракът живее в собствен вътрешен свят прегърнал спомените си, а Водолея гледа напред и в бъдещето. Любовта сред тези два знака е неизбежна.

Дева с Водолей

Водолеят има доста високо самочувствие, до момента в който Девите са по - скромни и плахи в самооценката си. Поради това те идеално се допълват и имат шансове да основат семейство и да бъдат дружно доживот.

Везни с Водолей

Комбинацията на Везни с Водолей е съвършена, тъй като имат сходни ползи в областта на изкуството, киното, музиката. Везните не се тормозят да дават независимост на колегата си, заради което ще са доста ценени от Водолея, защото той обича да му е необятно към врата.
Най-добрите любовни съвпадения на зодия Водолей
Водолеите са мистериозен знак, те са идеалистични хора, живеят в бъдещето и в мозъка, те са доста изобретателни хуманисти и изобретатели. Те мра...
Прочети повече
Козирог с Водолей

Тези два знака си наподобяват извънредно доста. Поради това си пасват повече от съвършено и основават дълготрайни връзки дружно. Козирогът е грижовен деликатен към половинката си, а Водолея не би отказал човек от тази зодия за другар.

Водолей с Водолей

Колкото и да е необичайно, тъй като по принцип противоположностите се притеглят, Водолея си пасва най - доста със самия себе си. Връзката сред Водолеи е доста мощна, както при близнаците.

Ако не сте измежду зодиите, които изброихме мъчно бихте си паснали с Водолеите. За вас ще е същинско предизвикателство да ги търпите. Много сложни характери и доста своенравни са. Независимо дали са ваши любовни сътрудници, братя, сестри или просто другари, Водолеите са сложни за схващане хора. Но въпреки всичко, както е казано “за всеки трен си има пасажери ” - и това важи с цялостна мощ щом става дума за зодия Водолей. Като за край може да споменем малко успокоителни думи в случай че въпреки всичко решите да се хвърлите в връзки с Водолей - доста е допустимо да сте късметлии и да попаднете на рядко изключение, където чепатия манталитет на зодията няма да е толкоз изразен.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР