Както всички забелязваме, предизборната кампания започна далеч преди официалния ѝ

...
Както всички забелязваме, предизборната кампания започна далеч преди официалния ѝ
Коментари Харесай

Донев: Служебното правителство няма да участва в изборите, партиите и коалициите да потърсят други опоненти


„ Както всички виждаме, предизборната акция стартира надалеч преди формалния ѝ старт. За страдание, има фактори, които одобряват нас, служебното държавно управление, като съперник в тази акция, или по-точно желаят да извлекат някакви съмнителни политически изгоди на наш тил. Нека напомня, че служебното държавно управление няма да взе участие в изборите, заради което е разумно партиите и обединенията да потърсят съперници другаде. “ Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев по време на откриването на съвещание в Министерския съвет, съобщи БГНЕС.

 

„ Призовавам ви да запазим успокоение и хладнокръвие, макар че нерядко имаме съображение да отговорим на погрешни и обидни изказвания “, сподели той и добави, че първостепенната задача на служебното държавно управление да взема решение проблемите на милионите български жители, а не да влиза „ в полемика с тези, които са ги основали с дейности или бездействия “.

 

„ Ще продължим да работим проведено и настойчиво, като преодоляваме действителните, а не измислените компликации “, безапелационен е Донев.

 

„ По Конституция и съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и осъществяване на почтени и свободни избори. Това вършим и ще вършим безкомпромисно “, сподели в умозаключение служебният министър председател. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР