Както всеки въздушен знак, така и Водолеят е мистериозен и

...
Както всеки въздушен знак, така и Водолеят е мистериозен и
Коментари Харесай

Какво се крие в душата на Водолея?

Както всеки въздушен знак, по този начин и Водолеят е тайнствен и сложен за схващане. Колкото повече го опознавате, толкоз по-интересно е да разберете какво се крие в дълбините на душата му. Но има три качества на Водолея, които постоянно остават скрити от близките.
1. Ниско самочувствие
Любимците на Уран дотам са привикнали да демонстрират на близките, че са си самодостатъчни, че никой даже не схваща за тяхното ниско самочувствие.
Но Водолеят е доста нерешителен в себе си. Той се стреми да стане по-добър, като непрестанно се развива. Всичко това е подбудено от желанието му никой да не го укорява.

Хората от този знак желаят другите да не откриват дефекти в тях. Вината за това е на Уран. Планетата-покровител е дарила Водолея с куп позитивни качества, само че не и с това да знае, че даже и съвършен, всеки човек има право на неточности.
2. Сантименталност
 Изневяра ще разочарова скоро тези зодии Изневяра ще разочарова скоро тези зодии
Средата на предпоследния месец на годината дава обещание промени в любовния фронт за някои представители на зодиака, предизвестяват астролози...
Тези, които са били напуснати от Водолей, могат да бъдат сигурни, че виновността не е в тях. Просто Водолеите се опасяват да не бъдат засегнати и избират да си тръгнат.
Представителите на този знак са извънредно самостоятелни и свободолюбиви. На малко на брой е известно, че за дълъг интервал те могат да се окажат в плен на някаква драма. Но никога не казвайте на Водолея, че е прочувствен. Той ще отговори на думите ви с безразлично повдигане на плещи.
3. Мързел
Всички са привикнали да виждат Водолеите дейни и енергични. Но никой даже не допуска, че този знак постоянно мързелува. Водолеят просто се старае бързо да си свърши работата и по-късно да се отдаде на мързелуване.
В душата му се крият още имат доста секрети, само че даже звездите не могат да ги разгадаят. Вероятността един Водолей да ви допусне във вътрешния си свят, е минимална. Той избира да остане душата на компания, а персоналните драми и терзания да резервира за себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР