Както видяхме на втори септември, МВР и властите не са

...
Както видяхме на втори септември, МВР и властите не са
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Пенсионерите даряват за протеста 50-те лева, които Борисов им даде

Както видяхме на втори септември, Министерство на вътрешните работи и управляващите не са на наша страна. Тоест на страната на народа. Ето за какво сюжетът и всичко планувано за утрешното " Велико национално въстание III " ще го запазим в загадка.
Това съобщи пред във връзка готвения за утрешния Ден на независимостта народен митинг в центъра на София. Хаджигенов уточни, че " Отровното трио " е получило информация, че ще има още веднъж внедрени футболни почитатели в гражданския митинг. " Ще създадем всичко допустимо, с цел да не се стигне до провокации, доколкото е по силите ни това ", разяснява Хаджигенов.
 Адв. Хаджигенов: Полицията пусна провокаторите предишния път, в този момент знаем за футболни почитатели от провинцията (ВИДЕО) Адв. Хаджигенов: Полицията пусна провокаторите предишния път, в този момент знаем за футболни почитатели от провинцията (ВИДЕО)
Имаме информация, че към митинга през днешния ден идват момчета - футболни почитатели, от провинцията. Това сподели пред Actualno.com адв. Хаджигенов, ед...
На въпрос за отчетността на средствата, които " Отровното трио " събира като дарения за подготовката на протестните акции, адв. Хаджигенов уточни: " Кафявите медии в продължение на 70 дни питаха на всеослушание кой заплаща това нещо, откакто на третия доклад обявихме, че сме на съвсем 100 000 лв., като даже сме ги прескочили ", сподели Хаджигенов. Той изясни, че организацията все още е пуснала четири междинни доклада на разноските към митинга, в които парите са разказани до стотинка. " Най-много се веселя на сумите от 2 и 5 евро от заплащанията по кредитните карти. Другите суми, на които се веселя най-вече са банкнотите от 50 лева Тези суми от 2 и 5 евро са явно от хора, които нямат пари и нямат благоприятни условия и подаряват толкоз, колкото могат. Аз безумно доста се веселя на тези пари, тъй като това значи, че имането и нямането към този момент не е приоритет в главата на българина ", показа адв. Хаджигенов.
По отношение на преводите по сметка от 50 лв., адв. Хаджигенов изясни, че това са парите, които министър председателят Борисов е раздал на пенсионерите. " Вчера получих прочувствено писмо. Една жена го донесе от пенсиониран 92-годишен неработоспособен с 50 лв., а аз я помолих да ги внесе по банков път, защото пари в брой не взимаме. " Най-многото преводи по банков път, които получаваме, са 50 лв. - част от тях непосредствено са си написали, че са пенсионерските 50 лв.. Това са парите, които Борисов дава, а пенсионерите не ги желаят. Те не просто не ги желаят, те ги подаряват за задачите на митинга ", изясни още адв. Хаджигенов пред. 
Относно това дали " Отровното трио " ще се трансформира в политическа групировка, която да взе участие на идващите парламентарни избори, адв. Хаджигенов помоли да се разяснява " по-сериозният въпрос ", обвързван с обвиняванията в канибализъм.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР