Както ви обещахме, в най-скоро време нашите ветерани ще напомнят

...
Както ви обещахме, в най-скоро време нашите ветерани ще напомнят
Коментари Харесай

”Съюз Z десантчици” пое отговорност за нападението над Дмитрий Муратов

Както ви обещахме, в най-скоро време нашите ветерани ще припомнят на „ огромните патриоти”, че кръвта на нашите Славни Синове няма да остане без отговор. Вие, гадове, виждате по какъв начин хохлите (презрително название за украинец в Русия – б.р.) си измислиха „ нещастието в Буча”, поддържате тази неистина, само че не виждате по какъв начин режат гърлата на нашите момчета! Ще дойдем за всеки от вас, чакайте ни!”

Публикацията към този момент е отстранена от Телеграм канала, посочи

„ Новая газета. Европа” припомня, че „ Новая газета” спря издаването си малко след началото на войната, тъй като бяха наложени голям брой забрани за медиите. В медията не са отразявали нито нещастието от Буча, нито историите с съветските военнопленници.

„ Съюз Z десантчици” се дефинира като „ общество в памет на Павел Яковлевич Поповских” – някогашния началник на междурегионалната социална организация на ветераните от въздушно-десантните войски и войските със особено предопределение в Русия. През 1998-2006 година Поповских беше обвинен по делото за убийството на журналиста от „ Московский комсомолец” Дмитрий Холодов, само че след 8 години каузи беше оневинен.

двама незнайни са избягали на перона и са се скрили. Впоследствие е арестуван един от тях – роденият в Украйна Иля Марковец (37). Вторият обвинен е Николай Трифонов (41), само че той досега се укрива.

Дмитрий Муратов сега се намира в болничното заведение в Самара. Лекарите са открили изгаряне на окото и конюнктивата, роговицата е цяла, прецизира „ Новая газета. Европа”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР