Както ви беше прогнозирано, върви изясняване на отношенията между Ковида

...
Както ви беше прогнозирано, върви изясняване на отношенията между Ковида
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов: Грипът забавя Ковида

Както ви беше планувано, върви изясняване на връзките сред Ковида и други вируси. Очакванията са това в допълнение да забави разпространяването на Ковида през есенно-зимния интервал за 1 месец. Това няма да разреши на вълната да се вдигне високо. До коледните празници. Здравната система се чака да се оправи.

Това написа проф. Николай Витанов в пост във фейсбук профила си.

" Битката сред Ковида и грипа даже води до леко намаление на заболеваемостта и по този начин отсрочва дестабилизацията на настоящия хомеостазис. Знаете, той се чака да държи до превишаване на заболеваемостто от 150 на 100 000.

Намираме се в сюжет Празни лечебни заведения, ден 108. Очакван период на непоклатимост на сюжета най-малко 135 дни. Което значи, че и през ноември се чака лечебните заведения да не се изпълнят. Гледайте, дали ще стане по този начин ", добави още проф. Витанов.

" 14-дневната заболеваемост през днешния ден е 119.24 на 100 000. Пак спад тук. Грипът забавя ковида. Очакваното закъснение е 1 месец, което значи, че Ковид вълната няма да има време да се вдигне високо, тъй че да да има огромни проблеми в здравната система и да не скапе коледните празници. Пази се народе и си стягай бавно коледните празници. И гледай дали ще се сбъдне тая прогноза. До Коледа има много време още, нали по този начин.

Припомням сюжета Празни лечебни заведения – постоянен при под 500 в интензивни отделения и под 5000 в неинтензивни отделения ", посочи професорът.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР