Както вече знаем, професионалният футбол е едно много скъпо удоволствие.

...
Както вече знаем, професионалният футбол е едно много скъпо удоволствие.
Коментари Харесай

Кой е новият спонсор на Локо Пловдив и какво предстои?

Както към този момент знаем, професионалният футбол е едно доста скъпо наслаждение. Само милиардерите в света могат да си разрешат такава покупка, а дано не забравяме, че удоволствието може да се трансформира в доста сериозен разход. Ако обърнем внимание на някои от главните притежатели, като да вземем за пример Роман Абрамович, можем да се замислим за сумите, които той влага за тима си. Същото важи и за родните отбори, които по един или различен метод имат потребност от финанси, с цел да могат да доближат по-сериозни резултати.

Ето за какво постоянно се стига до там, че си приказваме за финансови рецесии, други неприятни моменти и търсенето на нови притежатели, вложители и спонсори. За страдание, проблемите не се срещат единствено при огромните тимове, те важат за безусловно всеки отбор. В това отношение Локо Пловдив се показа чудесно, даже във времето, когато се срещаха проблеми. Често сме привикнали да виждаме по какъв начин духът на играчите се пречупва и те самите отхвърлят да играят, тъкмо това е комерсиалната част на спорта.

Въпреки компликациите, железничарите към този миг се намират на трето място, а финансовата част беше решена благодарение на букмейкъра Уинбет. Официалното показване и подписването на контракта се случи на при започване на февруари и следва да забележим какви ще бъдат резултатите. С финансовата поддръжка, както и брандирането на тима, можем умерено да забележим, че първо ще се увеличи самата мотивация на отбора, както и подготовката за офанзива към първата позиция. Все отново не е толкоз невъзможна задача и мнозина най-вероятно виждат по какъв начин тронът на Лудогорец стартира да се клати доста съществено. А и последната среща сред водача и третия, се оказа доста приятна изненада за почитателите в Пловдив.

Можем да бъдем сигурни, че спонсорираният отбор ще получи своето внимание в и ще се радва на положителни промоционални условия, изключително откакто приказваме за спонсорски връзки. Нещо по-важно е, че букмейкърът даже предлага преференциални бонуси за играчите, изключително в случай че има положителни резултати. Трябва да видим, че през трансферния прозорец, железничарите съумяха да привлекат играчи, също по този начин виждаме, че господин Тунчев с изключение на всичко останало е подготвен да води борбата за трофея до последно.

Неговата политика за привличането на нови играчи, както и желанието да се употребяват млади гении, които по-късно да дадат вярното отражение на играта, явно освен работи, само че и доставя задоволително резултати. Победата над водача дава огромни преимущества, а също така не би трябвало да забравяме, че точно в този момент, до момента в който се намираме в средата на сезона, резултатите и изненадите да стартират да се случват.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР