Както вече всички чухме и видяхме, министърът на МОСВ Емил

...
Както вече всички чухме и видяхме, министърът на МОСВ Емил
Коментари Харесай

Днешният ход с Ревизоро е индиректен удар на Борисов по Пеевски

Както към този момент всички чухме и видяхме, министърът на Министерство на околната среда и водите Емил Димитров - ”Ревизоро ” хвърли бомбата в Народното събрание - че Бургас ще остане без вода след месец май 2021 година. Ревизоро напълно самоуверено упрекна в бездейност по проблема кмета на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, както и регионалния шеф от Съюз на демократичните сили Вълчо Чолаков, написа liberta.bg.
Смелостта на Ревизоро да изговори истините за положението на язоворите и престоящата суша, предричйки " втори Перник ", като упрекна властимащи лица от ръководещите в незаконни действия, умишлена занемареност и отбраняване на корпоративни ползи, надали може да се случи без да е получил " зелена светлина " от " нагоре ".

В случая изявлението на екоминистъра от парламентарната естрада е директен и непосреден удар не върху някой различен, а точно върху функционерите на Движение за права и свободи в бизнес крилото Движението. Известно е чии са ВЕЦ-овете по язворите, коя компания в Бургаска област получава пари от страната сякаш да ги ремонтира и да следи за положението им, а също по този начин не е загадка по Черноморието, че ВиК-Бургас е превърнато в частно сдружение и обслужва корпулентността на най-известния българския народен представител.

Нали се досещате какво би се случило с Ревизоро след неговата тирада, в случай че не са му били обезпечени подкрепи, с цел да я изнесе по този начин енергично и стремително?! Щеше да бъде с повдигнато обвиняване от Гешев и остранен от Борисов. Това освен не се случи, а незабавно последва диалог сред него и Борисов и известие на държавната пресслужба, с което ни уведомяват, че министър председателят е удовлетворен от свършеното от Емил Димитров, водна рецесия няма да има и единствено малко му е афектиран, тъй като не му е споделил в сряда на съвещанието на Министерски съвет за казуса.

Последва и друго! По искане на Ревизоро ще бъде освободена неговата заместничка в Министерство на околната среда и водите Атанаска Николова, която е протеже на кмета на Бургас Димитър Николов и някогашен заметник-кмет на черноморската община.

По всичко проличава, че Борисов стартира чистка по места и министерства от фрагментите на Пеевски и центъра към него, с цел да избави личната си кожа от възходящото напражение в страната и предстоящото прекъсване на " Турски поток " през България от Съединени американски щати.

А по отношение на кмета на Бургас и регионалния шеф, в случай че бъде хронологично върнати събитията по обслужването на Ахмед Доган и неговия сарай в парк " Росенец " в тяхно лице, може напълно умерено да бъде направено обоснованото съмнение, че Димитър Николов Вълчо Чолаков са по-близки до Движение за права и свободи, в сравнение с до Борисов.

Трябва да бъде маркирано, че в средата на лятото Борисов острани министрите на Пеевски от кабинета си - Маринов, Горанов и Караниколов. А също по този начин назова кмета на Бургас " жена ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР