Както вече ви съобщихме фолклорната певица Росица Пейчева е в

...
Както вече ви съобщихме фолклорната певица Росица Пейчева е в
Коментари Харесай

Росица Пейчева показа бащата на третото си дете

Както към този момент ви съобщихме фолклорната певица Росица Пейчева е в очакване на третото си дете от половинката си Николай, с който са дружно от близо четири години. В момента артистката е в петия месец от бременността си.

Изпълнителката от Родопите има две пораснали деца, само че откакто е разкрила любовта, се взема решение на смелата стъпка още веднъж да стане майка.

" Дълъг и бодлив е пътят, по който ходя в този момент, само че да дариш живот още веднъж, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя шанс на този свят, е велико! Безпрекословната, всекидневна помощ, топлите думи и огромната наслада, която " чета " в очите на моя брачен партньор Ники, поддръжката от децата ми, околните ни си заслужават и ми дават сили! ", споделя прочувствено фолклорната певица.

" Благодаря за положителните, за топлите хора, които ги има. Вярвам, имам вяра, въпреки и постепенно, че всеки е човек! Благодаря за вдъхнатия ми кураж от мнозина другари, да разкрия и изчистя душата си освен поради мен, а и поради други дами в моето състояние, поради мощното майчино възприятие към неродената ми рожба... Толкова се съкрати животът ни бе, благи хора, толкоз доста заболявания, лошотия и гибел по света, а толкоз са малко същинските наслади и благополучие и ние още повече слагаме чернилка и жупел ", споделя още Пейчева.

Росица признава, че тази бременност за нея е друга, тъй като е спокойна, до момента в който при първото очакване на дете е била подложена на домашно принуждение.

" Някои мои близки знаят, други - не, първият пестник в живота ми не бе нито от мама, нито от баща, а от бащата на децата ми, и то тъкмо в 5-ия месец на първата ми бременност. Излишно е да споделям, израснала съм в прелестно семейство, без принуждение и сходни обстановки, каква рана зейна в душата ми... С почтено творение на сърце, в корема ми къде да отида? Да се оплача? На кого? Че бях следващата трета брачна половинка. Поддадох се на младостта на една 19-годишна наивница и съжалителна към предлагащата й се тогава обич, че е измъчен от предходните бракове, това е ", връща лентата обратно Пейчева, която към този момент е подготвена да бъде изцяло щастлива, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР