Както вече ви разказахме наскоро ТУК, от 8 октомври до

...
Както вече ви разказахме наскоро ТУК, от 8 октомври до
Коментари Харесай

Силно привличане или дълбоки емоции: как Венера в Скорпион ще повлияе на любовния ти живот

Както към този момент ви разказахме неотдавна ТУК, от 8 октомври до 2 ноември се обрисува трогателен интервал, в който любовта ще витае във въздуха, тъй като Венера се намира в Скорпион!

Докато тази планета съставлява любовта, удоволствията и хубостта, зодиакалният знак носи леко параноична и обсесивна сила – по тази причина и когато двете са в композиция, общуването с другите не всеки път е елементарно!

Скорпионът обаче е знак, който е свързван със пристрастеност, полова сила и несравнима прочувствена дълбочина. Така с изключение на повече фамилиарност, през този интервал може да очакваш и опознаване на по-дълбоко умствено и духовно равнище.

В момента е доста евентуално да се гмурваш и в личните си усеща, привички и стремежи, които въздействат върху любовния ти живот, а нескрито да излязат и по-сенчести аспекти на връзката ти като ревнивост, секрети или изневери.

Ако пък си свободна, не прибързвай с нов човек, в случай че не си сигурна, че той също е заинтригуван. Хубавото е, че сега интуицията ти е изострена, по тази причина е малко евентуално да сбъркаш.

 обич връзка привличане iStock

Следващите дни ще бъдат прочувствени, по тази причина се подготви с прогнозата на Cosmopolitan за това по какъв начин ще повлияе Венера в Скорпио на всяка зодия – каним те в галерията ТУК >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Ждрелото на река Ерма – съвършеният избор за еднодневна екскурзия Щастливите девойки пътуват Ждрелото на река Ерма – съвършеният избор за еднодневна екскурзия  На лов за завършения в Малта Щастливите девойки пътуват На лов за завършения в Малта  Стобските пирамиди: съвършена еднодневна разходка от София Щастливите девойки пътуват Стобските пирамиди: съвършена еднодневна разходка от София Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР