Както вече ви информирахме, херцогинята на Съсекс и майка ѝ

...
Както вече ви информирахме, херцогинята на Съсекс и майка ѝ
Коментари Харесай

Ще спази ли Меган Маркъл тази странна кралска традиция с кантар на Коледа?

Както към този момент ви информирахме, херцогинята на Съсекс и майка ѝ ще прекарат Коледа на обичайното тържество в Сандрингам дружно с останалите членове на кралското семейство.

И като че ли не стига, че фамилните събирания, изключително с нови родственици, са задоволителен мотив за стрес, ами се оказва, че Елизабет II и компания имат някои странни коледни обичаи . За една от тях споделя основният редактор на списание “Majesty” Ингрид Сюърд, която отразява всичко към кралските фамилии по света.

В новия брой на английското издание на “Grazia” Сюърд споделя за традиция в английския двор, при която особите се претеглят преди и след коледната вечеря .

 Меган Маркъл Getty

Смята се, че този бит води началото си още от властта на крал Едуард VII, който бил мощно угрижен за здравето на народа и дали поданиците се хранят задоволително по Коледа. Въпреки че кралското семейство се радва на задоволително ястия за празника, съгласно Сюърд членовете не престават да съблюдават традицията, употребявайки антики .

Не се знае дали има избран брой килограми, които не трябва да се надвишават след хранене. Това обаче надали ще важи за бременната Меган Маркъл , която има потребност от задоволително храна и несъмнено към този момент има засилен вкус, само че пък кой знае...

 Елизабет Втора Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР