Както вече сме ви казали, най-добрата грижа за вашата коса

...
Както вече сме ви казали, най-добрата грижа за вашата коса
Коментари Харесай

Съвети за грижа за удължения за коса у дома от Магама!

Както към този момент сме ви споделили, най-хубавата грижа за вашата коса е да посещавате вашия експерт в удълженията за коса седмично или на всеки две седмици! Той знае какво и по какъв начин да направи във всеки миг!

Това изобщо не значи, че вие не би трябвало да полагате грижи за нея!

Първо и най-важно е да разресвате вярно удължената коса. Незавизимо от метода, по който тя е сложена, дали е на кичури, стикери, треси, най-важното е да я разресвате всекидневно!

Със специфична четка за разресване на снадки (четка от натурален косъм с спомагателни синтетични нишки, не такава с топченца) разресвайте косата първо леко в краищата и по-късно от самите свръзки в самия корен на косата по цялата дължина! Нежно разресвайте без да скубете. Разресването е извънредно значимо, тъй като предотратява оплитането на косата, което пък е огромният проблем в следствие!
Правилното измиване на косата е в основата на дълготрайните и красиво изглеждащи снадки за коса! Намокрете нежно косата и нанесете малко подкранващ еликсир! Да вярно прочетохте първа стъпка в вярното измиване на косата е нанасянето на еликсир. Той омекотява косата и заглажда косъма, спомага за нареждане на косата в правиланата посока. Нанасяте продуктите за измиване на добре намокрена коса. По този метод ги предпазваме от пресушаване и резервираме положителния им тип. Оставяме балсама да работи и не го отмиваме . След това нанасяме шампоан в корените и с леки придвижвания напред–назад или странично почистваме косата и скалпа.



В никакъв случай не мийте косата в корените с въртеливи придвижвания!

Това е съществена причина за заплитане на свръзките и усложнение на косата. След отмиване нанасяме еликсир, с цел да подхраним цялата коса и да възстановим копринената мекост на удълженията.

Продължава се с кристали и спрей за разресване, с цел да остане косата хидратирана. Отново разресвайте деликатно като започнете от долу на горе, с цел да се избегне усложнение или ненужно скубане.

Тук ще обърнем особено внимание на грижа на косата до момента в който спим. След деликатно разресване на косата преди сън прихванете удълженията в хлабава плитка. Това ще избегне непотребното търкане на кичурите и тяхното заплитане.

Наслаждавайте се на красивите мигове на живота! Оставете грижите за вашата удължена коса на нас!
Салон Магама
София, ул. Дамян Груев 46
За контакти 0898777740 или 070090074
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР