Както вече се говори все по-упорито, победителка в този сезон

...
Както вече се говори все по-упорито, победителка в този сезон
Коментари Харесай

ЦИРК! Лигавата Нани в нервна криза, защото Алек потърси Валерия след формата!

Както към този момент се приказва все по-упорито, победителка в този сезон на " Ергенът " ще бъде Надежда Вишева. Лиглата, както я дефинираха феновете, си сподели същинското лице към средата на предаването и няма да е пресилено в случай че кажем, че отврати мнозина.

Достатъчно е да хвърлите един незадълбочен взор към страниците на предаването в мрежата, а те не са по никакъв начин малко, с цел да се уверите, че потребителите вършат по този начин наречената Нани на нищо. Е, тя може и да съумя краткотрайно да заблуди Алек Младенов, който очевидно няма задоволително опит, само че след това е изпаднала в нервна рецесия. Защо ли?! Ами, тъй като той е потърсил Валерия Дакова напълно скоро след края на фотосите. А съгласно някои, са се виждали освен един път...

Химията сред Алек и Валерия беше видна от самото начало, а най-после тя самата реши да се " изгони " от формата и да прекъсне борбата. Вал изясни в ефир, че не й харесало това непрекъснато натискане на Младенов с всички и е постъпила почтено.

Близки до нея обаче разкриха, че тя се е срещнала със синеочкото отвън формата като двамата се усамотили в хотел. Какво са правили там, единствено те си знаят, само че евентуално би трябвало да си на пет годинки, с цел да мислиш, че просто са вечеряли в ресторанта... А за срещата им мигновено е било " докладвано " на Вишева, чиято реакция е ясна.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР