Както вече писахме, Кубрат Пулев победи убедително Райдъл Букър по

...
Както вече писахме, Кубрат Пулев победи убедително Райдъл Букър по
Коментари Харесай

Кобрата за Букър: Беше като чувал!

Както към този момент писахме, Кубрат Пулев победи безапелационно Райдъл Букър по точки в 10-рундов мач в Калифорния .

Българският боксьор доминираше през целия дуел и към този момент насочва погледа си към дълго чакания конфликт за международната купа в тежка категория на версия IBF. По правилник спечелилият от реванша сред Анди Руис и Антъни Джошуа би трябвало да пази пояса против Кобрата през 2020 година. 

" Дълго се подготвях. Когато човек е квалифициран, е доста значимо да има сигурност, да има самочувствие, и аз го демонстрирах на кръга. Противникът беше много еластичен, жилест, тъй като прави доста съществени спаринги с Усик, с Джошуа. По едно време той беше като един преносим чувал, тъй като му нанесох доста тежки удари, дори дясната ръка ме боли от главата му ", сподели Пулев пред bTV.

" Бяхме говорили стратегията да е такава, че да не пожертвам. Важна беше успеха. На кръга демонстрирах, че преобладавам във всеки рунд. Той е добър боксьор, само че нямаше никакъв късмет - вкарах му всеки удар, който пожелах ", продължи българската звезда.

Winbet - успеха е страст! (18+)

Пулев не пропусна да благодари за поддръжката на всички сънародници, които са били в залата и които са станали рано тази заран, с цел да гледат мача по малкия екран.

" Благодаря на хората, които ме подкрепяха, които се разсъниха сутринта и са ме гледали по малкия екран, които не са спали, които бяха в залата. Благодаря ви за поддръжката! ", обърна се Кобрата към феновете си.

Пулев разяснява и идната галавечер в Пловдив след един месец: " На 14 декември ще има грандиозна церемония в Пловдив. Тя ще бъде доста значима за брат ми, тъй като той ще се изправи против сериозен съперник за купата на WBA. Ще бъде доста забавно. Надявам се да победи и българска поддръжка в залата в Пловдив да му вдъхне мощ ", добави Кубрат.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР