Както вече е известно, планетата на комуникацията, Меркурий, отново е

...
Както вече е известно, планетата на комуникацията, Меркурий, отново е
Коментари Харесай

БЕЗ КЛЮКИ И ОБЕЩАНИЯ: Ето как да се справите с последния РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ за годината

Както към този момент е известно, планетата на връзката, Меркурий, още веднъж е ретроградна и ще остане такава до 18 октомври. Намираща се в символ Везни, тази назадничавост може да ни докара доста комплицирани проекти, спорове с обичани хора и проблеми с връзката.

Но не всичко в ретроградния Меркурий е отрицателно. Сега е идеалното време да довършим стартирани неща, да оправим остарели проблеми и да се помирим с хора, с които сме се скарали в предишното.

Ретроградният Меркурий може да премине под знака на объркването или на подреждането. Всичко зависи от това какви дейности ще изберем да предприемем. Ето какво да вършиме и какво да избягвате до 19.10, когато Меркурий още веднъж ще стане пряк.

ДА: Подранявайте за срещите си

Тъй като Меркурий ръководи превоза, допустимо е да  се получат забавяния до момента в който пътувате за срещите си. Било то проблем с колата или запушване, добре е да тръгнете по-рано, с цел да сте спокойни, че ще стигнете на време.

НЕ: Не обещавайте

Тъй като интервала сега е нерешителен, избягвайте да вършиме ангажименти и обещания, тъй като е доста евентуално да не можете да ги извършите. Така ще си осигурите спомагателни отрицателни страсти, които елементарно можете да си спестите.

ДА: Отложете значими диалози

Планетата на връзката е ретроградна сега, което значи, че има огромна възможност да не можете да се разбирате елементарно с хората към себе си. Ето за какво е добре да избягвате значими диалози през този интервал. Ако въпреки всичко се постанова да ги водите, доста внимавайте по какъв начин се изразявате.

НЕ: Избягвайте клюките

Клюките в този интервал ще ви донесат спомагателна доза отрицателна сила, а могат да имат и неприятни последици. Избягвайте ги и стойте надалеч от хора, за които знаете, че са клюкари.

ДА: Обърнете внимание на изрече си

През този интервал е добре да обръщате особено внимание на думите си. Тъй като е доста евентуално хората да ви схващат неправилно, добре е да помислите няколко пъти преди да кажете нещо, с цел да избегнете спорове.

НЕ: Не се подавайте на импулсите си

Може да получите много мощни импулси и предпочитание по време на назадничав Меркурий. Най-доброто нещо, което можете да извършите в този миг, е да ги игнорирате. Вероятността да бъдат неверни е доста огромна.

ДА: Отделете си повече време, което да прекарате уединено със себе си

Това е моментът, в който времето, прекарано със себе си е най-хубавото нещо, което можете да извършите. Поглезете се. Подарете си време, в което се занимавате с обичани действия. Останете в тишина и чуйте желанията на сърцето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР