Както вече Actualno.com писа държавата преведе на футболния клуб Лудогорец

...
Както вече Actualno.com писа държавата преведе на футболния клуб Лудогорец
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Щом ни е яд на Домусчиев да поискаме вдигане на корпоративния данък

Както към този момент Actualno.com писа страната преведе на футболния клуб „ Лудогорец 1945 “ парите по схемата 60/40 от хазната, за които управлението му разгласи, че кандидатства.
Държавната помощ за клуба е на стойност 110 406 лв. за 134 чиновници, пуснати в насилствен отпуск. Дадената от финансовия министър рекомендация към футболните клубове бе тъкмо противоположната – да не аплайват за държавна помощ.
„ Чух за една компания, състезателен клуб – футболен клуб „ Лудогорец “. Не съм аз индивидът, който ще преценя дали клубът е толкоз изпаднал, или не. Знам, че е сполучлив във вътрешнофутболен проект, има някои положителни триумфи и в интернационален проект. Това оставяме на преценка на притежателите “, сподели тогава министър Владислав Горанов.
Съветът обаче не е бил признат от управлението на „ Лудогорец “, чиито притежатели са Кирил и Георги Домусчиеви. „ Тези средства се чака да бъдат получени от клуба по държавната стратегия за поддръжка на бизнеса, позната като мярката 60/40. ПФК „ Лудогорец “ дава отговор на всички критерии, заради което чака да получи утвърждение “, сочи известие на клуба.
По този мотив отношение взе ръководителят на съдружие „ Солидарна България “ Ваня Григорова. Тя показва в обществената мрежа фейсбук, че множеството хора, които се ядосват за помощта по схемата 60/40 за Лудогорец, в действителност ги е гняв, че икономисват пари на Домусчиев.
" Малко си дават сметка, че.
Ако ни е гняв на Домусчиев, е хубаво да желаяме корпоративният налог да е 40%, данъкът за персоналните приходи над 10 000 лева - 30%, налог рента - 20%, налог дял - 20% и прочие Искайте " неговите " пари, не тези на неговите служащи, показва Григорова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР